Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba canim benim dr. Zekahi tahir hast . Hüseyin yeşilyurt tu iyi bi dr galiba canim benim pkos oldugumu o söyldi ilk. Ve hemen aşilma yapalim istersen dedi
ama ben devam edemedim aksaraya geldim iş için canim
Anatolia tüp bebek merkezinde Dr Hakan Yaralı var. kesinlikle tavsiye ederim.
PCO belirtilerine birçok kadın sahip olabiliyor ancak bunun bir sendrom halini alması, yani gerçekten bir "hastalık" olması için hepsinin bir arada olması lazım. Yıllarca bana PCO olduğum söylendi, en sonunda Hakan bey bende böyle bir rahatsızlık olmadığını, overlerdeki kistik yapının tek başına hastalık haline gelmediğini söyledi. Yıllardır üzerime çöken metobolizma sorunundan, kabustan kurtuldum.
teşkkürler yardımcı oldugunuz icin 5 yıllık evliyim ve tedaim hep dur kalk oldu bazen hastane bazen özel muaynehane ve aşılama aşamasına geldim şimdiki dr um zekai tahir burakta a.sertaç batıoglu iyi oldugunu düşünüyorum ama güler yüzlü diil moral bozuyo 5 ay oldu yine bıraktım ramazandan sonradevam edicem aynı hastanede olan tülin dabakoğlu özdener vardı oda iyiydi ana bilkmiyorum ufffffff peki sizin dr.lardan sonuç aldınızmı bebiş varmi bide ücretleri ne adres demiştim
Ben daha sonuç almadım, çünkü denemelere 3 gün önce başladım:) beni baz alma yani.
Hakan beyin yeri Cinnah Cad. 54 numara. Anatolia Tüp Bebek merkezi. Telefonu da 0312 442 64 64.
Hem tüp bebek merkezi olduğu için seni her türlü şekilde tedavi edebilirler, bir de halihazırda çok hastası olduğu için hiçbirşeyin yokken sana boş yere aşılama, tüp bebek vs gibi tedaviler de uygulamazlar.
Hımm, ben hep özel yerde yaptrdım testlerimi o sebeple sormadım Hakan beye. Muayene ücreti 175 lira.
Bir de Bülent Traş var aynı yerde. O Gazinin doktoru. Sanırım onun testlerini Gazide yaptırabiliyorsun livaza.
ankaraya geleli 4 ay oldu ...cocuk dusunmeye basladıgımızda zekai tahir burak hast.de dr. irfan tarhan a muayene oldum pco lu oldugumu ilk ondan ögrendim...birkac ay denemem gerektiğini söyledi gebelik olmazsa tedavi önerdi ama cok kararsızım tekrar ona gitme konusunda...