Ankaradan yardım edecek biri

kesmeisareti

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
13
1
16
40
görev icabı bitlis te yaşıyorum çalıştığım kurum sık sık ankara için işe devam edemeyişime tepki gösteriyor. Mehmet sinan beksaç ın hastasıyım onunla tekrar görüşmem gerek sadece tahlillere bakıp hamile kalabilirsin ya da beklesin diyecekumarım aranızda sinan hocanın hastası vardır benim tahlillerimi değerlendirmesini ister lütfen

Mail atıyorum sürekli şu uyarı geliyor problems fllowing addresses had delivery problems arayınca da bağlamadılar

Ben düzgün yazamadım. Hacettepe m.sinan beksaç ın hastasıyım. aynı dr a giden birinden ricamdır bu. mail yoluyla az önce yazdığım uyarıyı veriyor ulaşamıyorum telefonla bağlamıyorlar. bu ayın 26sında gitmiştim ankaraya tekrar gitme imkanım yok maalesef iş yeri sıkıntı çıkarıyor. ricam halihazırda aynı dr a giden birinin gitmişken dosya numaramla sonuç değerlendirmesi. aynı şekilde bi arkadasım arkadaşını göndermişti. benim ankarada kimsem yok o sebepten buraya yazdım

mail adresinde problem vardır ondan uyarı geliyordur.

Daha sonra sansür kalkınca Eşimin mail adresinden deneym. umarım mail olur da kimseye de yük olmamış olurum

İyi de sen zaten onun hastasisin telf nasil baglamazlar.
Seni biliyolar zaten.
Baskasi gosterdigi zaman bakacagini sanmiyorum hasta kendi gelsin demezmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…