• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'dan kızlar yardım

deniz_deniz06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
33
0
96
Ankara
Merhaba ben 36 haftalık hamileyim doğum için Akaya gitmeye karar verdik doktorum Emine Gül Savcı ilk randevu bugün.Hastane ve doktor hakkında görüşlerinizi bekliyorum...

mrb.ben bayındır hastanesine gidiyorum işyerinden bir arkadaşım akay da doğum yaptı gerçi doktor ismini bilmiyorum ama çok memnun kaldı.... akayla ilgili kötü birşey duymadım...durumu olup özel hastanede doğum yapmak bile bir şans bence çünki talihsiz ne doğum yapan anneler var allah herkesin yardımcısı olsun...:61:

mrb.ben bayındır hastanesine gidiyorum işyerinden bir arkadaşım akay da doğum yaptı gerçi doktor ismini bilmiyorum ama çok memnun kaldı.... akayla ilgili kötü birşey duymadım...durumu olup özel hastanede doğum yapmak bile bir şans bence çünki talihsiz ne doğum yapan anneler var allah herkesin yardımcısı olsun...:61:

Teşekkürler canım...

Lokman hekimde yeni doğum yaptım... 2 ay düzenli olarak elif hanıma gittim.
Lokman hekime gitmek hayatımın en büyük hatasıydı...
Muayeneleri çok sıkıntılı saatlerce bekliyorsun...
Doktor acele acele muayene edip bir sonraki hastasının gelmesini düşünüyor....
3 doktor için ayrılan hasta bekleme yerleri çok yeterrsiz... Onlarca hamile bayanlaar saatlerdir ayakta...
Hemşireleri lise mezunu ve hastalarla iletşimi çok köötü...
Emin olun 2 aylık süreççte memnun olduğum hiç bir şeyi olmadı...
Otoparkından, güvenliğine...
Hemşiresinden doktoruna...
Resmi işlemlerin yapıldığı çalışandan sekreterine.....
Hepsi ama hepsi sıkıntılı....

Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum........

özel koru hastanesine gidiyorum ,bina şartları olarak konforsuz gibi gözükse de ekip çok sağlam,zaten yakında da daha büyük binalarına taşınacaklar doktorum melike özge hanım kendisinden çok memnunum :)

özel koru hastanesine gidiyorum ,bina şartları olarak konforsuz gibi gözükse de ekip çok sağlam,zaten yakında da daha büyük binalarına taşınacaklar doktorum melike özge hanım kendisinden çok memnunum :)
ben de koru hastanesinde melike özge hanıma gidiyorum canım,evet binanın şartları benim de hoşuma gitmese de doktorumdan çok memnun olduğum için devam ediyorum.umarım benim doğumuma diğer hastaneye taşınırlar

koru hastanesi nereye taşınacak bilgisi olan var mı? bide binanın şartlarından kastınız ne bayanlar ? bende doktor arayışındayımmmm :(

Arkadaşlar yakın zamanda akayda doğum yapan varmı? Varsa dokrorunuz kimdi memnunmuydunuz? Birde koru hastanesi nereye taşınacak

Back