• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaradan heyet raporu

Siz ücretsiz izin alırken birilerinin uyanıklık yapıp heyet raporu alması normal mi geliyor size?

Konu sahibine gelecek olursak, daha önce sanırım yine konu açmıştınız. Hiç mi korkunuz yok? Devletten haram para almak korkutmuyor mu sizi? O parada benim bile vergilerim var? Milyonlarca insanın hakkına giriyorsunuz. Evet devletin bir düzenleme getirmesi gerekiyor izin süresi çok az. Fakat o yanlış diye bizde devleti mi dolandıralım.
Benim ucretsiz izin bitince iznimde bitti ee bakici buldun olduda bakici Beni Yari yolda birakti hic Kimsem yok birgun dahi izin alamam. Oyle bir durumda napacagm rapor almakta baska. Ben bunu niye anlatyrn arkadasimin basina geldi. Ayni durum ve rapor Aldi Ben hakkimi helal edyrm cunku okdr caresizdi.ki. Keske. Bir duzunleme getirilse. Benimde icim aciyor insallah hicbir zmn haksiz yere almak zorunda kalmam Suan bide yazmissiniz cocugun kursagindan Haram lokma ckmesn diye icin ciz etti ya Allah korusun insallah me Ben hastalanirim ne cocugum

Benim ucretsiz izin bitince iznimde bitti ee bakici buldun olduda bakici Beni Yari yolda birakti hic Kimsem yok birgun dahi izin alamam. Oyle bir durumda napacagm rapor almakta baska. Ben bunu niye anlatyrn arkadasimin basina geldi. Ayni durum ve rapor Aldi Ben hakkimi helal edyrm cunku okdr caresizdi.ki. Keske. Bir duzunleme getirilse. Benimde icim aciyor insallah hicbir zmn haksiz yere almak zorunda kalmam Suan bide yazmissiniz cocugun kursagindan Haram lokma ckmesn diye icin ciz etti ya Allah korusun insallah me Ben hastalanirim ne cocugum
iyi de hanımefendi sizin dediğiniz durum için refakatçi raporu/izni diye bir şey var. Allah hastalık vermesin tabi. Fakat bu hanımın sorduğu farklı bir şey. Doğum iznin bitmişse 2 seçeneğin var ya ücretsiz izne ayrılırsın ya da paşa paşa gidip çalışırsın. Yapan nasıl yapıyor? Enayiliğinden mi? Bizim bi hoca da sürekli ben rapor alıcam 1 seneyi kapatıcam diyor. Vatanseverliğe gelince mangalda kül bırakmaz, ama devleti dolandırmak devlet malını gasp etmek hak gibi görüyor böyleleri.

iyi de hanımefendi sizin dediğiniz durum için refakatçi raporu/izni diye bir şey var. Allah hastalık vermesin tabi. Fakat bu hanımın sorduğu farklı bir şey. Doğum iznin bitmişse 2 seçeneğin var ya ücretsiz izne ayrılırsın ya da paşa paşa gidip çalışırsın. Yapan nasıl yapıyor? Enayiliğinden mi? Bizim bi hoca da sürekli ben rapor alıcam 1 seneyi kapatıcam diyor. Vatanseverliğe gelince mangalda kül bırakmaz, ama devleti dolandırmak devlet malını gasp etmek hak gibi görüyor böyleleri.
Ben kendi soruma cvp vereym cocuk hastanede yatmiyorsa refakatci izni yok ikincisi bazi kurumlarda yattigi halde Kabul edilmyor. Neyse Allah hepimize kolaylik versin

Hak dediysem sizin anladignz seyi demedm. Hakkinizi alin yillik izniniz varken demedm Hemen cemkirmeyin ... Bende su yasima kdr rapor almadm cunku gerek oldugunda dahi esek gibi calstm hastayken bile arkadasim magdur olmasn diye. En sacmasi oydu hastayken bile geldim. Neyse ama su var cocuklu olan anneler icin konusuyrm izin hakki bitti be cocugu hastalandi ateslendi. Izni yok. Eee cocuga bakacak Kim'se yok. Okula gidemedi ogun. Anne rapor aliyor bir gunluk cunku baska secenekll yok. Ben bunu normal karsiliyrm kendim yapmadm zaten ama yapan arkadaslari goruyorm caresizler cocugu sokagami atsn Ben bunu anlattm. Suan yillik izni yoktur. En azindan. Bakici bulmasi vs Bende ddogum yaptm aylardir bakici ariyorm. En son ucretsuz aldm. Yapacak bisey yok
Çemkirmek nasıl bir tabir, lütfen kullandığınız kelimlere dikkat edin. Ben kendimce doğru olduğunu düşündüğüm görüşlerimi yazdım. Sizin ile aynı düşünmüyorum diye bunu ‘ çemkirmek’olarak nitelendirmek çok kaba bir yaklaşım..

Çemkirmek nasıl bir tabir, lütfen kullandığınız kelimlere dikkat edin. Ben kendimce doğru olduğunu düşündüğüm görüşlerimi yazdım. Sizin ile aynı düşünmüyorum diye bunu ‘ çemkirmek’olarak nitelendirmek çok kaba bir yaklaşım..
Kusura bakmayin ya gercekten kotu dusunerek yazmadim.ozur dilerim tabiki

Back
X