Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 aylık bebeğim var pazartesi doğum iznim bitiyo heyet raporu almam lazım devlet zaten vermiyo özellerde ücretli alabileceğim yer var mı
bi akıllı siz mi varsınız millet çocuğunu bırakıp işine dönüyo ya da parasız izne ayrılıyo el mecbur.umarım yoktur.gerçekten ağır ameliyatlar geçirenler bile 40 takla atıyo o rapor için.3 aylık bebeğim var pazartesi doğum iznim bitiyo heyet raporu almam lazım devlet zaten vermiyo özellerde ücretli alabileceğim yer var mı
3 aylık bebeğim var pazartesi doğum iznim bitiyo heyet raporu almam lazım devlet zaten vermiyo özellerde ücretli alabileceğim yer var mı
Herkes bisey diyo ya. Kim'se yardim icin yazmamis kardes cocuk gercekten zodluo insani doktorlar bike normalde rapor vermem ama anneye veririm Dio Yani burdakiler. Yardimci olmak yerine kostek oluo yok biz ise basladk diye eee iyimi oldu cocugunu erken birakmak yarabbi ya. Insallah bulursunz bide. Kirk gun normal rapor hakkinizi var heyet degilse bile onu kullanin3 aylık bebeğim var pazartesi doğum iznim bitiyo heyet raporu almam lazım devlet zaten vermiyo özellerde ücretli alabileceğim yer var mı
Hanımefendi az önce başka bir olaya yorum yazarken namus konusunda mangalda kül bırakmıyordunuz ama ya kul hakkı ??Herkes bisey diyo ya. Kim'se yardim icin yazmamis kardes cocuk gercekten zodluo insani doktorlar bike normalde rapor vermem ama anneye veririm Dio Yani burdakiler. Yardimci olmak yerine kostek oluo yok biz ise basladk diye eee iyimi oldu cocugunu erken birakmak yarabbi ya. Insallah bulursunz bide. Kirk gun normal rapor hakkinizi var heyet degilse bile onu kullanin
Hanımefendi az önce başka bir olaya yorum yazarken namus konusunda mangalda kül bırakmıyordunuz ama ya kul hakkı ??
Herkes bisey diyo ya. Kim'se yardim icin yazmamis kardes cocuk gercekten zodluo insani doktorlar bike normalde rapor vermem ama anneye veririm Dio Yani burdakiler. Yardimci olmak yerine kostek oluo yok biz ise basladk diye eee iyimi oldu cocugunu erken birakmak yarabbi ya. Insallah bulursunz bide. Kirk gun normal rapor hakkinizi var heyet degilse bile onu kullanin
40 gün normal rapor hakkı diye birşey yok, rapor yıllık izin değil yani hak değil.Sadece hastalık durumunda verilir hekim tarafından.Herkes bisey diyo ya. Kim'se yardim icin yazmamis kardes cocuk gercekten zodluo insani doktorlar bike normalde rapor vermem ama anneye veririm Dio Yani burdakiler. Yardimci olmak yerine kostek oluo yok biz ise basladk diye eee iyimi oldu cocugunu erken birakmak yarabbi ya. Insallah bulursunz bide. Kirk gun normal rapor hakkinizi var heyet degilse bile onu kullanin
Hak dediysem sizin anladignz seyi demedm. Hakkinizi alin yillik izniniz varken demedm Hemen cemkirmeyin ... Bende su yasima kdr rapor almadm cunku gerek oldugunda dahi esek gibi calstm hastayken bile arkadasim magdur olmasn diye. En sacmasi oydu hastayken bile geldim. Neyse ama su var cocuklu olan anneler icin konusuyrm izin hakki bitti be cocugu hastalandi ateslendi. Izni yok. Eee cocuga bakacak Kim'se yok. Okula gidemedi ogun. Anne rapor aliyor bir gunluk cunku baska secenekll yok. Ben bunu normal karsiliyrm kendim yapmadm zaten ama yapan arkadaslari goruyorm caresizler cocugu sokagami atsn Ben bunu anlattm. Suan yillik izni yoktur. En azindan. Bakici bulmasi vs Bende ddogum yaptm aylardir bakici ariyorm. En son ucretsuz aldm. Yapacak bisey yok40 gün normal rapor hakkı diye birşey yok, rapor yıllık izin değil yani hak değil.Sadece hastalık durumunda verilir hekim tarafından.
Hastalık nedeni ile verilebilecek raporu sanki resmi yıllık izin hakkıymış gibi görenleri anlayamıyorum.
Siz ücretsiz izin alırken birilerinin uyanıklık yapıp heyet raporu alması normal mi geliyor size?Hak dediysem sizin anladignz seyi demedm. Hakkinizi alin yillik izniniz varken demedm Hemen cemkirmeyin ... Bende su yasima kdr rapor almadm cunku gerek oldugunda dahi esek gibi calstm hastayken bile arkadasim magdur olmasn diye. En sacmasi oydu hastayken bile geldim. Neyse ama su var cocuklu olan anneler icin konusuyrm izin hakki bitti be cocugu hastalandi ateslendi. Izni yok. Eee cocuga bakacak Kim'se yok. Okula gidemedi ogun. Anne rapor aliyor bir gunluk cunku baska secenekll yok. Ben bunu normal karsiliyrm kendim yapmadm zaten ama yapan arkadaslari goruyorm caresizler cocugu sokagami atsn Ben bunu anlattm. Suan yillik izni yoktur. En azindan. Bakici bulmasi vs Bende ddogum yaptm aylardir bakici ariyorm. En son ucretsuz aldm. Yapacak bisey yok
Ben byle guzel ifade edemedn Ama Siz edebilmissinizSiz ücretsiz izin alırken birilerinin uyanıklık yapıp heyet raporu alması normal mi geliyor size?
Konu sahibine gelecek olursak, daha önce sanırım yine konu açmıştınız. Hiç mi korkunuz yok? Devletten haram para almak korkutmuyor mu sizi? O parada benim bile vergilerim var? Milyonlarca insanın hakkına giriyorsunuz. Evet devletin bir düzenleme getirmesi gerekiyor izin süresi çok az. Fakat o yanlış diye bizde devleti mi dolandıralım.