Merhabalar, yeniden çok geçmiş olsun. Evet Özgür Beye ücretsiz görüşmeye gittim. 1.5 saat herşeyi anlattı. Ben idrar kaçırma, daraltma ve labioplasti üçünü birden aynı olacağım. Kasım gibi olmayı düşünüyorum. Benim için önemli olan Dr.un iyi olması. İstanbul da hangi hastanede oldunuz, bana Eren Hastanesi önerildi.? 1 gecede hastanede kalacağım.Evet doktorumun ilgisi alakası ve anlayışından memnunum.şuan önceki halinden iyi ama tam görüntüsü için bişey diyemem ameliyat olalı kısa bir zaman oldu. Hala ödemim var.Dikişlerimin çoğu duruyor. Zaten heralde son şeklini alması iyice oturması biraz zaman alıyormuş ben de şuan için iyileşme aşamasındayım.Bide herkesin iyileşme hızı aynı olmuyor ben de iyileşmesi uzun sürenlerdenim bünye ile ilgili.Herkesin süreci farklı doktordan beklentisi farklıdır.Aklındaki her şeyi sor.sana bir sürü foto gösterir zaten uzun uzun incele bak. birden fazla işlem yaptırmayı düşünüyosan bayağı masraflı olacak demektir.Allah bu süreci en kolay en iyi şekilde atlatmanı nasip etsin.yine aklına bişey gelirse sor.
Ameliyat sonrası evde tek olacağım, bana bakacak kimse yok, biraz ondan çekiniyorum.