Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben esra cabuk comert ve ozgur kartal arasinda gidip geliyorum karar veremiyorum![]()
Ozgur kartali bilmiyorum ama Esra Cabuk Comert'in hastasi olarak size onerebilirim.Adim adim arastirip gorusup zor karar vererek gittim.Memnun kaldim ben kendi adima tavsiye ederim.bende özgür kartal ile esra çabuk cömert arasındayım. bilemedim ne yapsam
Sizin cok eski yorumlarinizi okumustum hala ameliyat olmadiniz miBen düşünüyordum ama olumsuz yorumları görünce napacagimi bilemedim![]()
merhaba peki dikiş kalitesi nasıl acaba çok deformeli dikiş istemiyorum sizde bu konuda dikkatlisiniz anladığım kadarıylaOzgur kartali bilmiyorum ama Esra Cabuk Comert'in hastasi olarak size onerebilirim.Adim adim arastirip gorusup zor karar vererek gittim.Memnun kaldim ben kendi adima tavsiye ederim.
evet ben de onda karar kaldimmm bakalim neler olacak cok tesekkur ediyorum yorumunuz icinOzgur kartali bilmiyorum ama Esra Cabuk Comert'in hastasi olarak size onerebilirim.Adim adim arastirip gorusup zor karar vererek gittim.Memnun kaldim ben kendi adima tavsiye ederim.
Pandemi arkasından yaz gelince olamadım, soğuk havalarda olmamı tavsiye ettilerSizin cok eski yorumlarinizi okumustum hala ameliyat olmadiniz mi
Ben oldum tabi cilt yapisi farkli bi sorun yasamadim gorunce dikkatimi cekti de oyuzden sordum evet kisin serin havalar enfekte olma riskini azaltir sanirim.Bakimina daha cok titizleniyorum.Pandemi arkasından yaz gelince olamadım, soğuk havalarda olmamı tavsiye ettiler
Estetik dikis atiliyor zaten kendi eriyip gidiyor.Oyle kotu gozukmuyordu dikisler dustugunde de kotu bir goruntu kalmadi.merhaba peki dikiş kalitesi nasıl acaba çok deformeli dikiş istemiyorum sizde bu konuda dikkatlisiniz anladığım kadarıyla
Rica ederimevet ben de onda karar kaldimmm bakalim neler olacak cok tesekkur ediyorum yorumunuz icin![]()
Aralıktan beri araştırıyorum kışın olmaya niyetlenmistim işte kaldı böyle. Geçmiş olsun size umarım istediğiniz gibi olmuşturBen oldum tabi cilt yapisi farkli bi sorun yasamadim gorunce dikkatimi cekti de oyuzden sordum evet kisin serin havalar enfekte olma riskini azaltir sanirim.Bakimina daha cok titizleniyorum.
Oldum ve cok iyiyim sertlik vardi az iyice azaldi.Agri hassaslik hicbisey yok seklindende memnunum.Aralıktan beri araştırıyorum kışın olmaya niyetlenmistim işte kaldı böyle. Geçmiş olsun size umarım istediğiniz gibi olmuştur
Merhaba, ben özgür kartala ameliyat oldum ve ankarada yaşıyorum. Bütün ameliyat sürecimi tek başıma hallettim.Bişey sormak istersen cevaplarım.Ama ameliyat olalı 2 hafta oldu o yüzden şekil ile ilgili bişey diyemem onu ilerleyen zamanlarda söyleyebilirim ancak.Merhaba ankaradan giden dr.ozgur kartala labioplastik olan varmi acaba ? Yardimci olurmusun lutfenn![]()
Dr.dan memnun kaldınız mı, ben de bu hafta görüşmeye gideceğim. Benim birkaç ameliyat birden olacak.Merhaba, ben özgür kartala ameliyat oldum ve ankarada yaşıyorum. Bütün ameliyat sürecimi tek başıma hallettim.Bişey sormak istersen cevaplarım.Ama ameliyat olalı 2 hafta oldu o yüzden şekil ile ilgili bişey diyemem onu ilerleyen zamanlarda söyleyebilirim ancak.
Evet doktorumun ilgisi alakası ve anlayışından memnunum.şuan önceki halinden iyi ama tam görüntüsü için bişey diyemem ameliyat olalı kısa bir zaman oldu. Hala ödemim var.Dikişlerimin çoğu duruyor. Zaten heralde son şeklini alması iyice oturması biraz zaman alıyormuş ben de şuan için iyileşme aşamasındayım.Bide herkesin iyileşme hızı aynı olmuyor ben de iyileşmesi uzun sürenlerdenim bünye ile ilgili.Herkesin süreci farklı doktordan beklentisi farklıdır.Aklındaki her şeyi sor.sana bir sürü foto gösterir zaten uzun uzun incele bak. birden fazla işlem yaptırmayı düşünüyosan bayağı masraflı olacak demektir.Allah bu süreci en kolay en iyi şekilde atlatmanı nasip etsin.yine aklına bişey gelirse sor.Dr.dan memnun kaldınız mı, ben de bu hafta görüşmeye gideceğim. Benim birkaç ameliyat birden olacak.
Merhaba spinal anestezi ile mi oldunuz? Kaç gün dinlendiniz?Evet doktorumun ilgisi alakası ve anlayışından memnunum.şuan önceki halinden iyi ama tam görüntüsü için bişey diyemem ameliyat olalı kısa bir zaman oldu. Hala ödemim var.Dikişlerimin çoğu duruyor. Zaten heralde son şeklini alması iyice oturması biraz zaman alıyormuş ben de şuan için iyileşme aşamasındayım.Bide herkesin iyileşme hızı aynı olmuyor ben de iyileşmesi uzun sürenlerdenim bünye ile ilgili.Herkesin süreci farklı doktordan beklentisi farklıdır.Aklındaki her şeyi sor.sana bir sürü foto gösterir zaten uzun uzun incele bak. birden fazla işlem yaptırmayı düşünüyosan bayağı masraflı olacak demektir.Allah bu süreci en kolay en iyi şekilde atlatmanı nasip etsin.yine aklına bişey gelirse sor.