- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.076
Nisanlin mi sevgilin mi?Baya zamlanmis anlasilan biz kat bahceli terasli olani sorduk 1.600 milyon dediler. Yarin oraya bakacak sevgilim.
hımm olmaz o zaman canım ya o çevreden bakıyoruz çünkü biz.teşekkür ederim yinede :)))yalnız antares taraflarında değil ev. incirli basınevleri tarafında. uyar mı sevgiline. mesafe var yani biraz.
Canim nişan bayramda olacak. Aileler tanisti ama yuzuk takilmadi henuz.Nisanlin mi sevgilin mi?
olsa güzel olurdu aslında. sevgilin sevgilimi arayacak diycekki mesela numaranızı kadınlar kulubünden aldım bizim kızlar aralarında anlaşmışhımm olmaz o zaman canım ya o çevreden bakıyoruz çünkü biz.teşekkür ederim yinede :)))
Sitenin adi yok sanirim oralara gidip gormek lazim evleri.OTE="sc0606, post: 41112184, member: 678597"]Villa evlere cok rastlamadim. cigdem guzel merkezi bir yer orayida dusunebilirim tabi. Oran cok yuksekte kaliyor kisin daha soguk gibi. Cukurambarinda bir ozelligi yok evet. Sizden farkli olarak ben Ankarayi seviyorum[/QUOTE baya var villa tarzı evler yan yana hepsi. Ön taraflarındakileri kreş market bar restoran falan yapmışlar arka taraftakiler daha sakin. Ben çiğdem de oturuyordum taşınmak zorunda kaldım iş çok uzak olduğu için. Aslında orda otururken iyiydi yine belki mahalleden dolayı bilmiyorum.
Orana isinamiyorum diyorsunda incek nasil bir yer gordun mu hic? O super rezidanslarin oldugu yere it durmaz tepesi denir hani bilgin olsun :)Oran teras evler eski yapi. Oranda ons incek var suan orasida plaza gibi. Sevgilimin bi kac akrabasida oranda oturuyor o yuzden ilk tercihim degil. Ben pek ısinamiyorum orana yüksek soguk bi yer gibi geliyor.
Allah mesut etsinCanim nişan bayramda olacak. Aileler tanisti ama yuzuk takilmadi henuz.
Daire olursa merkezi bir yerden bakmayi dusunuyoruz. Bahceli ev secenekleri icin uzak mesafelere bakiyoruz. Yasamkentte bende cok guzel apartman sitelerine rastladim.Daire olarak düşünürseniz BESA Nova güzel bence. Hiç öyle ıssız bir yerde de değil, her şey elinizin altında. Beğendiğin karşısında
bomba olurdu ya ahahah:)olsa güzel olurdu aslında. sevgilin sevgilimi arayacak diycekki mesela numaranızı kadınlar kulubünden aldım bizim kızlar aralarında anlaşmışcidden yine de bir sor istersen. uyarsa anlaşırız ))
Daire olursa merkezi bir yerden bakmayi dusunuyoruz. Bahceli ev secenekleri icin uzak mesafelere bakiyoruz. Yasamkentte bende cok guzel apartman sitelerine rastladim.
Kayinvalidemde begenmiyor incek'i :)) Bende kalabaliktan cok sıkıldim evimde bahcem olsun biraz ozel alanim olsun istiyorum. O yuzden bu istegim.Orana isinamiyorum diyorsunda incek nasil bir yer gordun mu hic? O super rezidanslarin oldugu yere it durmaz tepesi denir hani bilgin olsun :)
hayatımda o kadar soğuk yer görmedim ben. hem havası soğuk hem atmosferi ortamı soğuk. ağustos ayında ceketle çıkıyordum balkona o kadar yani. rüzgar soğuk iflahını kesiyo insanın. ulaşım desen araban yoksa araba kullanmıyosan bir ölüm.Orana isinamiyorum diyorsunda incek nasil bir yer gordun mu hic? O super rezidanslarin oldugu yere it durmaz tepesi denir hani bilgin olsun :)
Tesekkur ederimmm.Allah mesut etsin
Gop a bakiyoruz. Bir kac tane residence var dusundugumuz. Birde 5-6 katli evlerin en ust teras dublexi olanlar var binalar genelde o sekilde yapilmis.o zaman Çukurambar , veya Turan Güneş açısından GOP derim
Bahceli evin olsada soguktan ruzgardan oturamazsiniz diyosunuz yani :)hayatımda o kadar soğuk yer görmedim ben. hem havası soğuk hem atmosferi ortamı soğuk. ağustos ayında ceketle çıkıyordum balkona o kadar yani. rüzgar soğuk iflahını kesiyo insanın. ulaşım desen araban yoksa araba kullanmıyosan bir ölüm.
Benim evim park vadide ve uzerine para verseler incek taraflarina tasinamam. Yasam alanin neredeyse oraya yakin oturursun bide. Arkadas Ankara'nin 4 bir yanindan ev bakiyor ama oyle olmuyor iste..hayatımda o kadar soğuk yer görmedim ben. hem havası soğuk hem atmosferi ortamı soğuk. ağustos ayında ceketle çıkıyordum balkona o kadar yani. rüzgar soğuk iflahını kesiyo insanın. ulaşım desen araban yoksa araba kullanmıyosan bir ölüm.
tercihler kişiye göre değişir tabi. ama ben olsam tercih etmem yani. geceleri soğuk ve rüzgar artıyor. kışını hiç sölemiyorum bile tabi.Bahceli evin olsada soguktan ruzgardan oturamazsiniz diyosunuz yani :)
daha ogrenci olan biri kalabaliktan nasil sikilir? Esinin isi nereye yakinsa oradan ev en mantiklisiKayinvalidemde begenmiyor incek'i :)) Bende kalabaliktan cok sıkıldim evimde bahcem olsun biraz ozel alanim olsun istiyorum. O yuzden bu istegim.
aynen ben de çankayadayım. ve buralara şehir merkezine alışmışız. oraların ıssızlığı soğuğu uzaklığı biz şehir merkezinde yaşayanlara göre değil.Benim evim park vadide ve uzerine para verseler incek taraflarina tasinamam. Yasam alanin neredeyse oraya yakin oturursun bide. Arkadas Ankara'nin 4 bir yanindan ev bakiyor ama oyle olmuyor iste..
Ankaranin 4 bir yani dediginiz birbirinin devami yerler. Kendi evimiz olacagi icin begenmedim tasinayim durumu olmayacak o yuzden buradaki her fikri degerlendirmeye calisiyorum. Ankara da cok cok buyuk bir sehir degil bir sekilde ulasim saglaniyor.Benim evim park vadide ve uzerine para verseler incek taraflarina tasinamam. Yasam alanin neredeyse oraya yakin oturursun bide. Arkadas Ankara'nin 4 bir yanindan ev bakiyor ama oyle olmuyor iste..