Ankara'dan ev almak hakkindaki önerilerinizi bekliyorum.

TED in karşısında Uptown 4+1 800.000 lira idi geçen kış orası turan güneş e daha yakın.

demekki en merkezi orası yani ne olursa olsun yaşamkent falan bana hoş gelmiyor taaa neresi yani oranı beğen miyorum çok soğuk çayyolu park caddesi güzel yer orası olabilir işte yaşamkentdeki tek market oralardır yaklaşık paintball için 1 saat yaşamkentde dolaştım beğenemedim

Canım oran ve yasamkent arasında buyyk bı ucurum yoktur zaten fıyat konusunda. Zıra oranda balkonu devasa biçok residance bulunuyor. Yasamkent ulasım acısından evet yorucu hele bide sabah trafıgını düğündüğünde kabus.. Oranda teras evler gibi mustakıl bi çok yapı var. Yok illede oran olmasın dersen incek için bakmalısın.

Ayrıca Bağlıca' yı düşünüyorsanız eğer, daha yakın olarak bahçeli ev tarzını Ümitköy ,Çayyolu hatta Mesa Evlerinde çok rahat bulabilirsiniz. Ben Çayyolunda oturuyorum ve mesa evlerini tek geçerim

size fikir veremeyeceğim ama benim de sevgilim etlik tarafından ev almayı planlıyor.o tarafları bilen var mı antares cevresini? yaşam nasıldır insanlar nasıldır?
Canım kecıoren genelıyle nezıh bı semt sayılmaz fakat antares cıvarı ve subayevleri bıraz daha farklı sanıyorum. Antresın arksnda yenı yapılan hoş binalar vardı butce yeterlıyse onlara bakabılırsın. Sıger bınslar baya eskı sanırım eskı bı yerlesım yerı oldugu ıcın

evet ondan o çevre istiyoruz baya yeni bina var o çevrede.ama insanı nasıldır işte.mesela yenimahallenin insanı sakindir rahatsınızdır kimse sizi rahatsız etmez.etlik de böylemi ki acaba?

oo hemşire paintball yerleri taa nerede. Benim dediğim lokasyon konutkent girişinden bi sonraki ışıklar işte başkenti geçince. Park caddesinin mekanların bulunduğu kısımlar çok trafik ve gürültülü. Az ilerisinde de yollar berbat. Göreceli işte kimi sakinlik seviyor kimi de kabalalık.

evet ondan o çevre istiyoruz baya yeni bina var o çevrede.ama insanı nasıldır işte.mesela yenimahallenin insanı sakindir rahatsınızdır kimse sizi rahatsız etmez.etlik de böylemi ki acaba?
İnsanı olarak bilemicem canım o biraz şans işi sanıyorum. Evet batıkenttedr bkılabılır atlantıs evlerı vs guzeldır.

Benim baktigim sitelerde begendik karsisi diyordu yani o kadar uzak lokasyon degil o zaman.

Mesa evleri yazdim apartman sitesi cikti. Teras evler var sanirim ben orayida begenmistim ama satilik ilani goremedim.

Oran teras evler eski yapi. Oranda ons incek var suan orasida plaza gibi. Sevgilimin bi kac akrabasida oranda oturuyor o yuzden ilk tercihim degil. Ben pek ısinamiyorum orana yüksek soguk bi yer gibi geliyor.

OTE="sc0606, post: 41112184, member: 678597"]Villa evlere cok rastlamadim. cigdem guzel merkezi bir yer orayida dusunebilirim tabi. Oran cok yuksekte kaliyor kisin daha soguk gibi. Cukurambarinda bir ozelligi yok evet. Sizden farkli olarak ben Ankarayi seviyorum [/QUOTE baya var villa tarzı evler yan yana hepsi. Ön taraflarındakileri kreş market bar restoran falan yapmışlar arka taraftakiler daha sakin. Ben çiğdem de oturuyordum taşınmak zorunda kaldım iş çok uzak olduğu için. Aslında orda otururken iyiydi yine belki mahalleden dolayı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…