demekki en merkezi orası yani ne olursa olsun yaşamkent falan bana hoş gelmiyor taaa neresi yani oranı beğen miyorum çok soğuk çayyolu park caddesi güzel yer orası olabilir işte yaşamkentdeki tek market oralardır yaklaşık paintball için 1 saat yaşamkentde dolaştım beğenemedimorda oturmuyorum ama haftada 2-3 gün oradayım siz taaaaa ıssız yerlerinden bahsediyorsunuz . Arkadaşlarımın oturduğu bölgede koskocaman 1 beğendik, 2 çağdaş, 1 A101, 1 de Altunbilekler var daha da bir ton kırtasiyeci, balıkcı, kuru temizleme, mado, burger king, funda pastahanesi, vs.
Canım kecıoren genelıyle nezıh bı semt sayılmaz fakat antares cıvarı ve subayevleri bıraz daha farklı sanıyorum. Antresın arksnda yenı yapılan hoş binalar vardı butce yeterlıyse onlara bakabılırsın. Sıger bınslar baya eskı sanırım eskı bı yerlesım yerı oldugu ıcınsize fikir veremeyeceğim ama benim de sevgilim etlik tarafından ev almayı planlıyor.o tarafları bilen var mı antares cevresini? yaşam nasıldır insanlar nasıldır?
Canım kecıoren genelıyle nezıh bı semt sayılmaz fakat antares cıvarı ve subayevleri bıraz daha farklı sanıyorum. Antresın arksnda yenı yapılan hoş binalar vardı butce yeterlıyse onlara bakabılırsın. Sıger bınslar baya eskı sanırım eskı bı yerlesım yerı oldugu ıcın
demekki en merkezi orası yani ne olursa olsun yaşamkent falan bana hoş gelmiyor taaa neresi yani oranı beğen miyorum çok soğuk çayyolu park caddesi güzel yer orası olabilir işte yaşamkentdeki tek market oralardır yaklaşık paintball için 1 saat yaşamkentde dolaştım beğenemedim
İnsanı olarak bilemicem canım o biraz şans işi sanıyorum. Evet batıkenttedr bkılabılır atlantıs evlerı vs guzeldır.evet ondan o çevre istiyoruz baya yeni bina var o çevrede.ama insanı nasıldır işte.mesela yenimahallenin insanı sakindir rahatsınızdır kimse sizi rahatsız etmez.etlik de böylemi ki acaba?
Baya zamlanmis anlasilan biz kat bahceli terasli olani sorduk 1.600 milyon dediler. Yarin oraya bakacak sevgilim.TED in karşısında Uptown 4+1 800.000 lira idi geçen kış orası turan güneş e daha yakın.
sevgilimin etlik incirlideki evi satılık sevgilin düşünürmü acaba? :))size fikir veremeyeceğim ama benim de sevgilim etlik tarafından ev almayı planlıyor.o tarafları bilen var mı antares cevresini? yaşam nasıldır insanlar nasıldır?
Benim baktigim sitelerde begendik karsisi diyordu yani o kadar uzak lokasyon degil o zaman.oo hemşire paintball yerleri taa nerede. Benim dediğim lokasyon konutkent girişinden bi sonraki ışıklar işte başkenti geçince. Park caddesinin mekanların bulunduğu kısımlar çok trafik ve gürültülü. Az ilerisinde de yollar berbat. Göreceli işte kimi sakinlik seviyor kimi de kabalalık.
Mesa evleri yazdim apartman sitesi cikti. Teras evler var sanirim ben orayida begenmistim ama satilik ilani goremedim.Ayrıca Bağlıca' yı düşünüyorsanız eğer, daha yakın olarak bahçeli ev tarzını Ümitköy ,Çayyolu hatta Mesa Evlerinde çok rahat bulabilirsiniz. Ben Çayyolunda oturuyorum ve mesa evlerini tek geçerim
ahaha bu baya hoş oldu canım:) linki varsa özelden atar msn baksın bakalım?sevgilimin etlik incirlideki evi satılık sevgilin düşünürmü acaba? :))
Oran teras evler eski yapi. Oranda ons incek var suan orasida plaza gibi. Sevgilimin bi kac akrabasida oranda oturuyor o yuzden ilk tercihim degil. Ben pek ısinamiyorum orana yüksek soguk bi yer gibi geliyor.Canım oran ve yasamkent arasında buyyk bı ucurum yoktur zaten fıyat konusunda. Zıra oranda balkonu devasa biçok residance bulunuyor. Yasamkent ulasım acısından evet yorucu hele bide sabah trafıgını düğündüğünde kabus.. Oranda teras evler gibi mustakıl bi çok yapı var. Yok illede oran olmasın dersen incek için bakmalısın.
Evet aynen onları diyordum ben de villa tarzı derken:)Çiğdem gerçekten çok çok güzel.
Naz gıdadan ODTÜye doğru tarafta çok güzel evler vardı.
yalnız antares taraflarında değil ev. incirli basınevleri tarafında. uyar mı sevgiline. mesafe var yani biraz.ahaha bu baya hoş oldu canım:) linki varsa özelden atar msn baksın bakalım?
ev site içerisinde izolasyonlu :)) en üst kat. bina biraz eski sanırım.ahaha bu baya hoş oldu canım:) linki varsa özelden atar msn baksın bakalım?
Benim baktigim sitelerde begendik karsisi diyordu yani o kadar uzak lokasyon degil o zaman.