Ankara'dan ev almak hakkindaki önerilerinizi bekliyorum.

Seraa0606

Güzeldim ben o yazlar kadar zamanında...
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
4.919
6.182
Herkese Günaydın bayanlar. Oradaki evler genelde residence tarzinda buyuk bloklar evlerin balkonu dahi yok. Bu tarz evler bana pek hitap etmiyor. Kayinbabam o tarz bir kac eve bakmis fakat teslimat tarihi dugune yetismiyor. Ben bahceli evleri cok seviyorum. Verandasi olsun bahceye buyuk bir masa kurayim salincak alayim falan hep boyle hayallerim var. Bu tarz evler genelde yasamkent civarinda var ve fiyatlarida yuksek. Yasamkentin merkeze uzak olmasi sıkınti yaratir mi? Cevaplar icin simdiden tesekkurler.

Son düzenleme:

bizimle degelsin

yani sincanda oturunca yaşamkent çankaya falan bayaaa bi şey geliyo

Yaşamkent Turan Güneş'e uzak bence. Sadece oraya değil her yere uzak :)

Bahçeli villa tipi evler milletvekili evlerinin olduğu yerden sonra başlıyor, Konya yoluna doğru giderseniz orda villalar var. Türk Japon vakfının orda bayağı müstakil siteler var. MSB lojmanlarının etrafında da villa siteleri var.

Bir de Turan Güneşin tam üstünde değil ama paralel caddelerde de ben villalar gördüm, emlak acentesiyle konuşsanız mutlaka bulurlar. Yani bayağı gördüm ben.

İncek'i düşünür müsünüz??

oranda işyeri olan biri için yaşamkent zulüm olur yaa her sabah, her akşam o trafiğe girecek
bi de yaşamkenti ben hiç sevmiyorum çok sıkıcı geliyor bana

Aracınız varsa yaşamkent-turan güneş arası çok uzak sayılmaz yarım saat civarı. Tunalı'ya arabayla 20-25 dakikada gidiyorum ben yani. Yaşamkent'ten beytepe -incek yoluna çıkarsanız trafiksiz ulaşım sağlarsınız. Yaşamkent'te evler yeni, büyük ve ferah ama iyice araştırmadan yatırım yapmayın güvenilir inşaat firmalarına ait olan evleri düşünün derim.

OR-AN civarında da müstakil evler mevcut. Turan Güneş'te TRT nin karş tarafında villalar var mesela ama fiyatlar 1,5 milyon üzerinden başlıyor. Yaşamkent göreceli daha ucuz OR-AN'a göre.

İncek taraflarını da düşünebilirsiniz aynı şekilde ulaşım rahat olur.

Adam turan güneşte calısınca en mantıklısı oranda oturmak olur. Bahcelievlerde o tarif ettiğiniz sekilde oturamazsınız zaten :)

size fikir veremeyeceğim ama benim de sevgilim etlik tarafından ev almayı planlıyor.o tarafları bilen var mı antares cevresini? yaşam nasıldır insanlar nasıldır?

Incek dusunuyoruz evet yarin sevgilimle annesi o bolgeyi gezecekler ev bakmak icin.

Aracimiz var ama Ankaranin zorlu kış sartlarinda yolda kalinabiliyor. Araba ön ceker oldugu icin karda kişta zor oluyor kullanmasi. Oranda gordugumuz villalar eskiydi baya. Yeni yapilan evler var mi bilemiyorum. Ted Kolejinin oradaki yeni yapilarada bakmaya karar verdik.

Adam turan güneşte calısınca en mantıklısı oranda oturmak olur. Bahcelievlerde o tarif ettiğiniz sekilde oturamazsınız zaten :)
Bahceli ev demek istedim. Semt olan bahcelievlerden bahsetmiyorum. Oranda sadece park orani biliyorum. Ordada sevgilimin ailesi oturuyor bana hitap etmedi evler birde o kadar yakin olmayalim dedik. Kuzu insaat yapiliyor onunda teslim tarihi yetismiyor. Bu nedenlerle oranda cok secenek bulamadik.

ahahahha bahcelievler anlamışım

bi arkadaşım bağlıcadan aldı, orası yaşamkentten daha yakın orda da bahceli evler var villa tipi oraya da bakın

ahahahha bahcelievler anlamışım

bi arkadaşım bağlıcadan aldı, orası yaşamkentten daha yakın orda da bahceli evler var villa tipi oraya da bakın
Tesekkur ederim bilgi icin baglicayida ekliyorum orayada bakmalarini soylerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…