• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Ankara'dan Chicco Living Trio Smart Travel Sistem Set ve Bebe Decor Sallanan Beşik

2boys_mother

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
101
1
96
Daha evvel satışa sunduğum iki ürün için ilan durumumu yeniliyorum. Travel set ile Sallanan beşik ikisi birlikte 1000 TL Ankara içi elden teslim edilir. Şehir dışı için elden teslim imkanım şu an için yok. Eski ilanlarımda izmir ve istanbul için elden teslim imkanı var yazıyordu. Ayrı ayrı almak isteyen arkadaşlar için Travel sistem 750TL Beşik 300 TL çok az da olsa pazarlık payı vardır. Ürünlerin fotoğraflarını aşağıdaki ilanlarda görebilirsiniz. Alacak olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun

Bebe Decor Sallanan Beşik için tıklayın
Chicco Living Trio Smart Travel Sistem için tıklayın

Chicco travel sistem bebek arabalarina yeni bir model ekledi "chicco trio sprint" satis fiyati 1100tl fakat bazi bebek magazalari kampanya yapiyor, 220 tl hediye ceki veriyor ve araba size 880tl ye geliyor üstelik taksit imkani da var. Sevgili erenin annesi size minik bir tavsiye fiyati düşürmenizde fayda var.....
750 tl vermektense 880tl ye taksitle sıfır ürün. Ben aldim gayet de memnunum ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Chicco travel sistem bebek arabalarina yeni bir model ekledi "chicco trio sprint" satis fiyati 1100tl fakat bazi bebek magazalari kampanya yapiyor, 220 tl hediye ceki veriyor ve araba size 880tl ye geliyor üstelik taksit imkani da var. Sevgili erenin annesi size minik bir tavsiye fiyati düşürmenizde fayda var.....
750 tl vermektense 880tl ye taksitle sıfır ürün. Ben aldim gayet de memnunum ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebek arabasi chiccoda 300 TLye de araba var 2000 TL ye de her birinin kendisine gore ustunlugu var gule gule kullanin mesajinizdan sonra bugun Ankarada BabyMall magazasinda Chicco Living Trio Smart in fiyatini sordum 1760 TLydi her 300 TL ye de70 TL hediye ceki veriyorlar 1800 TL lik alisveris yapsaniz 6×70=420 TL lik cek alirsiniz o da1340 TLye gelir. Dedigim gibi tofas da araba mercedes te araba mercedesin 10000TL ye alacaginiz modeli de var 400000Tl ye de var. Arastirmadan yorum yapmaniz hem almak isteyen hem de satmak isteyenler icin cok dogru degil.

Ankaranin neresindesiniz..bebek arabasinin kullanim durumu nedir? Resim atarsaniz degerlendirmek niyetindeyim slmlar..

Ankaranin neresindesiniz..bebek arabasinin kullanim durumu nedir? Resim atarsaniz degerlendirmek niyetindeyim slmlar..

Basinevlerindeyiz tabiki gelip gorebilirsiniz yuzyuze fiyatta da yardimci olmaya calisirim yukaridaki linkte fotograflar var telefonla da ulasabilirsiniz ozelden numarami atiyorum

Ewt diger linke cevap yazmis olmaliyim.urunu begendim fakat renk konusunda biraz daha beklemek niyetindeyim.cok tesekkur ederim size.

Daha evvel satışa sunduğum iki ürün için ilan durumumu yeniliyorum. Travel set ile Sallanan beşik ikisi birlikte 1000 TL Ankara içi elden teslim edilir. Şehir dışı için elden teslim imkanım şu an için yok. Eski ilanlarımda izmir ve istanbul için elden teslim imkanı var yazıyordu. Ayrı ayrı almak isteyen arkadaşlar için Travel sistem 750TL Beşik 300 TL çok az da olsa pazarlık payı vardır. Ürünlerin fotoğraflarını aşağıdaki ilanlarda görebilirsiniz. Alacak olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun

Düşünen yok mu :(

Urunlerimi dusunen arkadaslar fiyat icin biraz esneklik vardir haberiniz olsun ;)

düşünen yok mu kızlar :(

Back