• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankaradakiler bakabilir mi

1 gününüzu tamamen Anıtkabire ayırın derim. Muhteşem bir yer, kelimelere sığdıramam. Allah rahmet eylesin Ata'yı ziyaret etmeden Ankara'ya geldim dememeli insan.
2. Gün etnografya müzesi, meclisleri ve ulucanlar cezaevine gidip ardından kaleye çıkıp gun batımını seyrederek bitirebilirsiniz.
3. Gün mini bir piknik sepeti hazırlayıp Eymir golüne gidin. Orada bisiklet kiralayıp yorulana kadar sürün. Yorulduğunuz yerde mola verip pikniğinizi yapın. Ardından kaldığınız yerden bisiklet turunuzu tamamlayın.

Ben olsam bu şekilde değerlendirirdim tatilimi.
Ah be Ankara..

Altındağ da. Evet güzel bildiğin köy yapmışlar. Karadeniz den evleri olduğu gibi taşıışlar. Köy meydanı bakkalı değirmeni. Hayvanlar, asma köprü müzeler vs. Değişik bir havası var
Ben bugun gittim zira cok yakinda oturuyorum kapaliymis ya almadilarniceri birsurude insan vardi kavga cikardik allahin bayraminda kapatmislar ne zamannacacaklarsa. Bi halta yok kenarinda gordugumnkadariylaniki taneninek baglamslar koy... zaten altindagda bpyle yerle hep kisitlamalar icerir onu yapma bunu yapma. Cok muzdarbiz bu konuda hic tavsiye etmem bosunanonca yolu helmesin arkadas. Hem kapaliymis sanirim pazartesi acarlar.

="Ameliaaa, post: 47197962, member: 755784"]Ben bugun gittim zira cok yakinda oturuyorum kapaliymis ya almadilarniceri birsurude insan vardi kavga cikardik allahin bayraminda kapatmislar ne zamannacacaklarsa. Bi halta yok kenarinda gordugumnkadariylaniki taneninek baglamslar koy... zaten altindagda bpyle yerle hep kisitlamalar icerir onu yapma bunu yapma. Cok muzdarbiz bu konuda hic tavsiye etmem bosunanonca yolu helmesin arkadas. Hem kapaliymis sanirim pazartesi acarlar.
tam aksine baya büyük yer ve her şeyi düşünmüşler. Sizin talihsizliğiniz kapalı olması olmuş. Niye kapalı bilmiyorum. Sanırım müze sayıldığı için bayram nedeniyle kapalı

Back
X