Hayyal cim keşke söylrmeseydin sevinci kursağında kalır şimdiBu haber fake çıktı ya Beyazgri.
Sen ayakta uyuyorsun
Ehli keyfim Diğer konuda baya kurt döktü darısı başka konuya artıkHayyal cim keşke söylrmeseydin sevinci kursağında kalır şimdi
Yaklaşık bir iki ay kadar yoktu dönüşü muhteşem olduEhli keyfim Diğer konuda baya kurt döktü darısı başka konuya artık
Bunu pas geçecek bugünlük.
Enerjisini boşa harcıyor halbuki yavaş yavaş gelse yaYaklaşık bir iki ay kadar yoktu dönüşü muhteşem olduayların birikimini fena patlattı
Enerjisini boşa harcıyor halbuki yavaş yavaş gelse ya
Bumerang etkisi yaptı resmen
Onlar yalan diycek bizde inancaz link mink yok ablası ahahaha sadece kuru yalanlama... Yalanlayacak ki cici selocan zarar görmesinyalan haber olduğuna dair link verir misiniz. aradım bulamadım. tşk.
Onlar yalan diycek bizde inancaz link mink yok ablası ahahaha sadece kuru yalanlama... Yalanlayacak ki cici selocan zarar görmesin
yalan haber olduğuna dair link verir misiniz. aradım bulamadım. tşk.
Onlar yalan diycek bizde inancaz link mink yok ablası ahahaha sadece kuru yalanlama... Yalanlayacak ki cici selocan zarar görmesin
Hım şimdi de ben mi hdpli oldum?
Iyiymiş...
Ama iftiranı klavyene tıkıp da geldim beyazgri.
Fetihce bu konu ile ilgiliMune açıklaması da bu.
Konuyu da oradan okursun.
Alıntılarda sorun oluştu sanırım Tesadüfen gördüm Mesajı.
Gecikme değil yani, yanlış anlaşılmasın.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-saat-once-bildi.865789/page-33#post-43006777
Ben olayın sizin anlattığınız noktasında Değilim ki fetihce.onlar bağımız yok diyor zaten . tvetter adresleri verilmeden önce. ama hem pkk lı oldukları , bir çok eyleme katıldıkları ve hdp den de milletvekili adayı olduğu ortaya çıktı. +
Ben olayın sizin anlattığınız noktasında Değilim ki fetihce.
Haber olarak yalan.
2. Kez Açılıyor konu.
Yoksa ister hdp li olsun ister başka bir partiden ya da başka örgütten.
Kimse suçlular yakalansın.
Gözaltına alınmışlar zaten. Ney nedir net birşey söylemek için erken.haber olarak yalan olan ne gerçekten anlamadım.
tveet atanlar pkk lı mı yalan
tveett atanlar hdp li mi yalan hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?