• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki saldırı öncesi tweet atan kişiler gözaltında

beyazgri

KIR ÇİÇEĞİ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
604
770
23
İKİ İSİM DE PKK ÜYESİ ÇIKTI

Sabah saatlerinde gözaltına alınan Erhan Ö. ve Mehmet S. P.'nin PKK'da aktif olarak eylemlere katıldıkları belirlendi.
image.webp

O HESAPLAR KAPATILDI

Pir Ozan Abdal takma ismini kullanan @anatolytodorov hesabından cuma günü atılan tweet’lerde “...Miting çok kalabalık olacak. Olası polis saldırısı izdihama yol açabilir. 77’deki 1 Mayıs’ı gibi meçhul silah sesleriyle kitle paniğe sürüklenebilir. En korkunç ihtimal de Suruç V2 olabilir. Olası bir bombalı eylem en büyük katliamlardan birine yol açabilir, bu gayet ihtimal dahilinde” denildi.

@DrBereday isimli bir hesaptan ise Ankara’da bomba patlatılabileceği belirtilirken hesap patlama sonrası kendini korumaya aldı ve tweet’ler gizlendi.

http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=382016

Tühhhh birikeri 40 yıllık pkk yı nasılda masum yapmış cici yapmış aklayıp paklayıp " katil saray" çığırtkanlığı yapmıştı... Çok üzülcekler şimdi...
Hey Allah ım ya insanların beyni sulanmış kafa error veriyor haberleri yok... Resmen Erdoğan düşmanlığından pkk , terör sevici oldular

yalan haber olduğuna dair link verir misiniz. aradım bulamadım. tşk.

Onlar yalan diycek bizde inancaz link mink yok ablası ahahaha sadece kuru yalanlama... Yalanlayacak ki cici selocan zarar görmesin

Hım şimdi de ben mi hdpli oldum?
Iyiymiş...
Ama iftiranı klavyene tıkıp da geldim beyazgri.
Fetihce bu konu ile ilgili Mune Mune açıklaması da bu.
Konuyu da oradan okursun.
Alıntılarda sorun oluştu sanırım Tesadüfen gördüm Mesajı.
Gecikme değil yani, yanlış anlaşılmasın. :KK51:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-saat-once-bildi.865789/page-33#post-43006777

Hım şimdi de ben mi hdpli oldum?
Iyiymiş...
Ama iftiranı klavyene tıkıp da geldim beyazgri.
Fetihce bu konu ile ilgili Mune Mune açıklaması da bu.
Konuyu da oradan okursun.
Alıntılarda sorun oluştu sanırım Tesadüfen gördüm Mesajı.
Gecikme değil yani, yanlış anlaşılmasın. :KK51:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-saat-once-bildi.865789/page-33#post-43006777

onlar bağımız yok diyor zaten . tvetter adresleri verilmeden önce. ama hem pkk lı oldukları , bir çok eyleme katıldıkları ve hdp den de milletvekili adayı olduğu ortaya çıktı. +

onlar bağımız yok diyor zaten . tvetter adresleri verilmeden önce. ama hem pkk lı oldukları , bir çok eyleme katıldıkları ve hdp den de milletvekili adayı olduğu ortaya çıktı. +
Ben olayın sizin anlattığınız noktasında Değilim ki fetihce.
Haber olarak yalan.
2. Kez Açılıyor konu.
Yoksa ister hdp li olsun ister başka bir partiden ya da başka örgütten.
Kimse suçlular yakalansın.

Ben olayın sizin anlattığınız noktasında Değilim ki fetihce.
Haber olarak yalan.
2. Kez Açılıyor konu.
Yoksa ister hdp li olsun ister başka bir partiden ya da başka örgütten.
Kimse suçlular yakalansın.

haber olarak yalan olan ne gerçekten anlamadım.
tveet atanlar pkk lı mı yalan
tveett atanlar hdp li mi yalan hangisi

Fake veya değil. Tacizcileri ifade alıp bırakıyorlar. Kaç tane işidçi içerde ki ya da adam gibi sorgulanıyor ki sanal suçlara sıra gelsin.

Bu adam icin hdp ve pkk düşmanı diye konu açılmamışmiydı burda? Adam pkk üyesi çıkmışo_O

Back
X