Buna sevinenler var biliyormusun, insan ölünce zevk alanlar var saka gibisevdiğim öğretmen akrabam da vefat etmiştir, ailecek hüzünlüyüz.
yapan, yaptıran, eden bulsun ..
Buna sevinenler var biliyormusun, insan ölünce zevk alanlar var saka gibi
sevdiğim öğretmen akrabam da vefat etmiştir, ailecek hüzünlüyüz.
Allah in adalet büyük ona inanıyorum. Bence bu sevinenlere yönetim el atmalı.işte can sıkıan mesele bu malesef, ben onunla aynı ideolojileri paylaşmıyorum , üzülme sebebim akram olması dadeğil
sadece bir can, bir evlat olması ..
ne zaman ötekiler demezsek o vakit huzur bulacağız, sayfamın yarısı oh olmuş yazıyor cok can acıtıcı bi durum
vicdan denen sey bence "benim tarafım" gözüyle bakanlar oldugunu sanılması olmuş
Başınız sağolsun. Arkadaşımın da bir akrabası vefat etmiş.sevdiğim öğretmen akrabam da vefat etmiştir, ailecek hüzünlüyüz.
Ya aynen hala diyo oh hdp liler oldu diyo. La bana ne partisinden insan öldü can gitti, gerçekten gidişat hic iyi değil, çocuğum oluyor Allah in izniyle ama hic güzel bir dünyaya gelemeyecek, eskiler daha güzeldi. Huzurluydu, simdi herkes birbirini kazıklıyor, keske 1950 lerde yaşasaydım.Insan ya olenler insan.. Ana kuzusu onlarda... Ana kuzularinin anası babası onlarda..
Vallahi insanlık ölmüs. Bitmiş. Daha da umudum yok..
Allahım sen sor..
Arkadaşınıza çok geçmiş olsun, galiba siteden bazı arkadaşların yakınları vefat etmişHayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımızın da biran önce sağlına kavuşmasını diliyorum.
Biz de sadece bir arkadaşın ayağından yaralı olduğunu diğer ulaşamadıklarımızın da iyi olduklarını öğrendik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?