• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki patlamada ölenlerin 6'sının ismi belli oldu

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
333
http://www.bugun.com.tr/gundem/ankaradaki-patlamada-olenlerin-6sinin-ismi-1871159.html

Eğitim-Sen üyeleri ile HDP'liler Ankara'da meydana gelen patlamayı protesto etmek için İnönü Parkı önünde bir ardaya geldi. Bazı sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin de destek verdiği eylemde konuşma yapan Seyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Boğa, Ankara'daki patlamada Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) üyeleri makinist Bilgen Parlak, makinist Yılmaz Elmascan ve 1 yıl önce evlendiği eşi öğretmen Gülhan Karlı Elmascan, Emek Partisi üyesi Şebnem Yurtman ve HDP üyesi Hacı Mehmet Şah'ın hayatını kaybettiğini açıkladı. Konuşmaların ardından eylemciler, yürümek isteyince bunu izin vermeyen polislerle aralarında kısa süreli gerginlik oldu.

Mersin'in Tarsus İlçesi'nden giden Pir Sultan Abdal Kültür Derneği yönetim kurulu üyesi 3 çocuk babası Metin Peşmen'in de Ankara'daki patlamada hayatını kaybettiği bildirildi.

Derneğin Tarsus Şube Başkanı Cuma Erçel, mitinge birlikte gittikleri arkadaşı Metin Peşmen'in hayatını kaybettiğini, cenazesini almak için Ulus Devlet Hastanesi'nde beklediklerini söyledi.

HDP TOKAT İL SAYMANI MUHAMMET ZAKİR KARABULUT

Ölenler arasında mitinge katılmak için dün gece Ankara'ya giden HDP Tokat il teşkilatından il saymanı, aynı zamanda Gaziosmanpaşa Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Harita Mühendisliği bölümü son sınıf öğrencisi Muhammet Zakir Karabulut'un olduğu öğrenildi. HDP Tokat Merkez İlçe Başkanı Erdal Bektaş, patlamada Karabulut'un olay yerinde ağır yaralandığını ancak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiğini söyledi. Patlamada ayrıca Tokat'tan mitinge giden 4 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Bunlara sebep olan da ayni şekilde gebersin !!~

sevdiğim öğretmen akrabam da vefat etmiştir, ailecek hüzünlüyüz.

yapan, yaptıran, eden bulsun ..

Buna sevinenler var biliyormusun, insan ölünce zevk alanlar var saka gibi

işte can sıkıan mesele bu malesef, ben onunla aynı ideolojileri paylaşmıyorum , üzülme sebebim akram olması dadeğil
sadece bir can, bir evlat olması ..

ne zaman ötekiler demezsek o vakit huzur bulacağız, sayfamın yarısı oh olmuş yazıyor cok can acıtıcı bi durum
vicdan denen sey bence "benim tarafım" gözüyle bakanlar oldugunu sanılması olmuş

işte can sıkıan mesele bu malesef, ben onunla aynı ideolojileri paylaşmıyorum , üzülme sebebim akram olması dadeğil
sadece bir can, bir evlat olması ..

ne zaman ötekiler demezsek o vakit huzur bulacağız, sayfamın yarısı oh olmuş yazıyor cok can acıtıcı bi durum
vicdan denen sey bence "benim tarafım" gözüyle bakanlar oldugunu sanılması olmuş
Allah in adalet büyük ona inanıyorum. Bence bu sevinenlere yönetim el atmalı.

Insan ya olenler insan.. Ana kuzusu onlarda... Ana kuzularinin anası babası onlarda..

Vallahi insanlık ölmüs. Bitmiş. Daha da umudum yok..

Allahım sen sor..

Allah rahmet eylesin.

o kadar can yandı ocak söndü ailelerine sabırlar versin

Insan ya olenler insan.. Ana kuzusu onlarda... Ana kuzularinin anası babası onlarda..

Vallahi insanlık ölmüs. Bitmiş. Daha da umudum yok..

Allahım sen sor..
Ya aynen hala diyo oh hdp liler oldu diyo. La bana ne partisinden insan öldü can gitti, gerçekten gidişat hic iyi değil, çocuğum oluyor Allah in izniyle ama hic güzel bir dünyaya gelemeyecek, eskiler daha güzeldi. Huzurluydu, simdi herkes birbirini kazıklıyor, keske 1950 lerde yaşasaydım.

Bugün patlamalarda ölen herkese Allah'tan rahmet, yaralılara şifa dilerim.
Dilerim Allah'tan artık bu kan son bulsun, küçücük çocuklarda ölmüş:(

Hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımızın da biran önce sağlına kavuşmasını diliyorum.
Biz de sadece bir arkadaşın ayağından yaralı olduğunu diğer ulaşamadıklarımızın da iyi olduklarını öğrendik.

Hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımızın da biran önce sağlına kavuşmasını diliyorum.
Biz de sadece bir arkadaşın ayağından yaralı olduğunu diğer ulaşamadıklarımızın da iyi olduklarını öğrendik.
Arkadaşınıza çok geçmiş olsun, galiba siteden bazı arkadaşların yakınları vefat etmiş:( Allah sabır versin hepsine.

Back
X