• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki patlama sonrası kayıp listesi

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
333
http://www.posta.com.tr/turkiye/Hab...ma-sonrasi-kayip-listesi.htm?ArticleID=331911
Ankara'daki patlama sonrası kayıp listesi
Ankara'daki patlama sonrasında sosyal medyada onlarca kayıp kişi bildirisi yapıldı

Yorum Yaz0
fft2mm7643540.jpg

14 Mart 2016 -
Yazı Boyutu:
x

Twitter üzerinden kullanıcılar yakınlarını #Ankkayıp etiketiyle arıyor.

İşte o isimler...

15 yaşında Eray Özyol

fft31_mf7643529.jpeg

Esogu Pdr öğrencisi Kerim Sağlam

fft31_mf7643530.jpeg

Buğra ARSLAN

fft31_mf7643531.jpeg

Kübra Pekgenç

fft31_mf7643532.jpeg

Elif Gizem Akkaya

fft31_mf7643533.jpeg

Zeynep Başak Gülsoy - Nusrettin Can Çalkınsın

fft31_mf7643534.jpeg

Berkay Baş

fft31_mf7643535.jpeg

AYLİN BİLEN

fft31_mf7643536.jpeg

Destina Peri Parlak

fft31_mf7643537.jpeg

Melisa Taşlı

Eyüp Ulaş

Berkay Baş

Hepsi gencecik insanlar, ne için neyin hırsı uğruna !

Bu nasıl bir vahşettir artık yeter. Kim için ne için?
İnşaallah bunu yapanların, sebep olanların, destek verenlerin, yardım edenlerin hatta ve hatta bu insanlık dışı katliamlara varsa eğer sempati duyanların evinde, ocağında patlasın bu bombalar. Can yakanların can alanların ölümü yine kendi pisliklerinde boğularak olsun. Yeter artık ya.

Benim sosyal medyada gördüğüm bir resimde destina'nın bu resmiyle beraber onun giyimiyle birebir olan ona benzeyen bir ceset resmi yan yana paylaşılmıştı. Sanırım kayıp değil artık :(

Ayyy tüylerim diken diken oldu,hepsi gencecik,körpe,taze fidan:KK43:

Neden,neden,neden???

Hepsi ne kadar gencecik insanlar yaa! Hayatin baslangicindalardi onlar. Bir anne babanin evladini yere gömmesi kadar aci birsey yok. Ailelere sabir dilemiyorum cünkü yoktur öyle birsey. Feryat figan aglasalar bile o iclerindeki acinin halen haddi hesabi yoktur, tarifi yoktur :KK61:

Benim sosyal medyada gördüğüm bir resimde destina'nın bu resmiyle beraber onun giyimiyle birebir olan ona benzeyen bir ceset resmi yan yana paylaşılmıştı. Sanırım kayıp değil artık :KK43:
Maalesef hayatını kaybedenler listesinde adı var :(

burdaki kübra bulundu. tanınmayacak halde olduğu için saatinden tanıdılar.
Allah hepsine sabır versin.

Back