• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaradaki Linya lazere giden var mı?

matmazelll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
817
2
96
Diğer
Linya lazere giden arkadaşlar yorumlarını paylaşabilirler mi? ben oraya gitmeyi düşünüyorum da emin olamadım... kafamçokkarıştı

selam arkadaşım ben serap derman güzellik merkezinde koltuk altı yaptırıyorum 3 seans yapıldı ve 2 ya da 3 tüy kaldı memnunum anlayacağın

canım ben orada başladım. ilgiden, hijyanden ve fiyatlardan memnunum. daha yeni başladığım için etkisi hakkında bir şey söylemek yanıltıcı olur

teşekkürler semrican orayı da değerlendireceğim :) en son linya lazere gitmeye karar verdim ya o kadar çok yer var ki karar vermekte çok zorlandım. Acemiperi sen linya lazere gitmişsin ilgilerinden ve hijyenden memnun kalmana çok sevindim. sen hangi bölgelere yaptırmıştın? ve kaçıncı seansın? ben koltuk altı, tüm bacak ve genital yaptırmayı düşünüyorum. lazer cihazları diğer yerlere göre daha hızlıymış. en çok da o yüzden tercih ettim. ama ilk defa yaptıracağım için çok tedirginim. bir sürü olumsuz şeyler duyuyoruz çünkü yanıklar felan... korkmuyorum desem yalan olur eyvahedigeldismile

teşekkürler semrican orayı da değerlendireceğim :) en son linya lazere gitmeye karar verdim ya o kadar çok yer var ki karar vermekte çok zorlandım. Acemiperi sen linya lazere gitmişsin ilgilerinden ve hijyenden memnun kalmana çok sevindim. sen hangi bölgelere yaptırmıştın? ve kaçıncı seansın? ben koltuk altı, tüm bacak ve genital yaptırmayı düşünüyorum. lazer cihazları diğer yerlere göre daha hızlıymış. en çok da o yüzden tercih ettim. ama ilk defa yaptıracağım için çok tedirginim. bir sürü olumsuz şeyler duyuyoruz çünkü yanıklar felan... korkmuyorum desem yalan olur eyvahedigeldismile

ben koltukaltı, kol ve yüze başladım. ilk seans bitti.
iki tane lazer var alex ve ipl. alexin görmediklerini ipl ile onun da bitiremediğini iğneli ile yapıyorlar.

yanık olmadı. doktoru ve uzmanı var onlar yapıyor. ama kola yaparken canım yandı biraz. atışlar yüksekti çünkü. dayanılmayacak bir şey değil ama yine de acıtıyor. ilk seans en uzun ve acılı olanmış zaten.

kolum kızardı ama ertesi gün geçti. ben bir dahaki sefere gitmeden önce emla krem alıp süreceğim.

emla kremi lazer yapanlar mı tavsiye ediyor? uyuşturan bir kremmiş daha çok ağda için kullanıyorlarmış. acaba lazerde bir sorun olur mu?

lazere gidenler emla kullanıyornuş buradan okumuştum. kolaltım için gittiğimde doktora danışacağım. kollarda canım yandı tekrar yanmasın

kızlar fiyatlar hakkında bilgi verebilirmisiniz?kredi kartı ödemesi ve taksit yapılıyormu?kontrol seansı varmı?birde cihaz alexmi? :)) teşekkürler

canım her yerin fiyat uygulaması farklı. büyük bir çoğunluğu lazer uygulaması yapılacak bölgeyi görmeden kesin bir fiyat belirleyemeyiz diyor. kimi yerler de sabit fiyat belirlemiş. bazıları taksit uygularken bazıları uygulamıyor. yani lazer merkezinin anlaşmalı olduğu bankalara göre değişiyor bu durum. en iyisi sen düşündüğün yerlere telefon açarak bilgi almaya çalışırsan daha aydınlatıcı olur.

fiyatlar kişinin durumuna göre değişebiliyor. seans sayısı da öyle. linya kredi kartı için fark alıyor. taksit yapmıyor sanırım ama emin değilim.

kontrol seansı yok.

alex, ipl ve iğneli epilasyon cihazları var.

bence cok sacma fıyat neden kısının durumuna gore degıssın
seyrek bıle olsa tum kolu taramak zorunda
o gelenin tipine bakıp kac lıra yolacagını dusunen kısının ısıdır fıyatlar degısıyor demek
sahsen oyle lafı geveleyen bır yere gıtmem

ben bikaç yerle görüştükten sonra linya da karar kıldım. epilazer ve estia da güzel ama biraz daha pahalı.

bence cok sacma fıyat neden kısının durumuna gore degıssın
seyrek bıle olsa tum kolu taramak zorunda
o gelenin tipine bakıp kac lıra yolacagını dusunen kısının ısıdır fıyatlar degısıyor demek
sahsen oyle lafı geveleyen bır yere gıtmem

canım ben bir çok yer araştırdım hepsini de teker teker aradım. büyük bir çoğunluğu fiyat konusunda kesin bir şey söyleyemeyiz diyor. uygulama yaparken tüy yoğunluğuna göre atış saysı değişebilirmiş. zaten atış sayısına göre ortalama bir fiyat belirliyoruz diyorlar. ben de önce senin gibi düşünüyordum ama öyle her bölge için ayrı ayrı kesin bir fiyat belirleyen yerlerin sayısı bir elin beş parmağını geçmez. ben bundan çok kullandıkları lazer cihazının kalitesine ve lazer merkezinde doktor olup olmamasına dikkat ediyorum. hiç duymadınız mı lazerde çatı çatır yananlar var allah korusun... :umursamaz:

Lütfen okuyunuz. yaGmurluk
http://www.kadinlarkulubu.com/lazer...yla-ilgili-son-yayinlamis-oldugu-genelge.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Back