ankaradaki kızlarrrr :)

meral89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
453
22
68
merhaba arkadaslar ankarada 8-10.000 lira arasında 300-400 kişilik düğün yapabileceğimiz açık hava teras veya havuzbaşı bildiğiniz mekanlar varmı yardımcı olurmusunz butceyi aşamıyoruz ama hayalimdeki düğünde bunlardan biri olmalı :-( semt farketmez yardımlarınızı bekliyorum

canım bizim 1 5 yıl once ankarada oldu düğünümüz ve havz basıydı bız cok memnun kaldık o senekı fıyatlarıı yemeksız 7 bın tl ıdııı cok hos bı dugunduuu batıkent havuzbası düğün salaonu lın
yemeklıde bırazcık fark etmıssıtı bız kınada yemek verdıgımız ıcın dugunde vermek ıstemedık ve dugun fotosu ıcınde 7 bın odemıstık lınkını vermemı ıstermısın

canm özelden yazamıorm mekan cok güzelmiş kac kişiye aldnz bu fiyatı

canımm 300 artıı 50 cocuk dıye konusuldu sanırımm tam hatrlmıyrmm ama 300 alıyor onu net bılıyorymmm evet gercekten guxel bıryerdı cnm bız cok begendık mutlu olduk sonuctan cocuklarla palyaco lgılnyr ortalıkta cocuk olmuyorrr hızmette cok guzeldııı yemeklısı bıraz tuzluydu canımmm ben gerek duymadı 10 bn tlyı gecıyordu yemeklee ama zaten yemeksızde meyve falnnn cok sık menu yıne cıktı ortayaaa

Son düzenleme:
canm ilk gezeceğimiz mekan oldu gerçekten nişanlımda beğendi başka fiyatı bu civarlarda bildiğiniz yer varmı

Bizim de düğünümüz eylül ayında oldu. Biz Çayyolu'nda, TEB Dora Otel'de yaptık, havuz başı, kokteyl şeklinde oldu ama kokteyl menüsü gayet güzeldi yani soğuk mezelerin yanında köfte patates ara sıcakları da vardı. 300 kişilikti. biz 7500 e anlaşmıştık. Bir de tek gecelik konaklama vardı fiyatın içinde. Ben mekandan, orkestradan ve organizasyondan çok memnun kaldım açıkçası, gelen misafirlerimiz de çok beğendiler hiç bir problemle karşılaşmadık.

Canım biz de araştırıyoruz şu an Tedaşın gölbaşında havuzbaşı tesisleri var yemekli 300 kişi ortalama 8-9 bini buluyor, galba var yemekli 9 bin dedi orası da, su parkı var karapürçekte çok güzeldi orası yemeksiz 300 kişiye 10 bin dediler haftasonu için hatfa içi olursa 8 bin dediler ama çok güzel bir yerdi. Havuzbaşı batıkent güzelmiş oraya gitmedik gittiğiniz zaman haber verirseniz çok sevinirim

canım teb dorayla konuştuk ama 400 kişiye 15000 lira fiyat verdi sizin tanıdıkmı vardı telefonla aradık diyemi böyle yaptılarki.. tedaşın gölbaşı tesislerini bulamadm nette :-(

Evet TEB dorayı biz de aradık bugün yemekli kişibaşı 65tl dediler. TEDAŞ havuzbaşı diye yazınca çıkıyor aslında

canım zevklerine bayıldım mekanlar çok güzelmiş gerçekten tam aradığımız gibi içlerinde karar vermek zor olarak fiyatlarıda güzelmiş

canım teb dorayla konuştuk ama 400 kişiye 15000 lira fiyat verdi sizin tanıdıkmı vardı telefonla aradık diyemi böyle yaptılarki.. tedaşın gölbaşı tesislerini bulamadm nette :-(

Bizim düğünümüz kokteyl şeklinde oldu fiyat o yüzden daha uygun.

malesef daha karar veremedik tatlm yeni mekan olarak demirspor sosyal tesislerini bulduk 5000-15000 arası değişio fiyatlarımız istediğinize bağlı 15000lik pakette herşey dahil diyo yani hersey derken 500 kişilik yemekli havai fişekler dans grupları seymenler falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…