Ankara'daki kızlar yardımınıza ihtiyacım var!!!

phase

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
33
0
36
Ankara
Öncelikle merhaba kızlar...Ben kendime ev düzeceğim de nihayet :66:Ankara'da ucuz mobilya nerde bulabilirim acaba yapı marketleri nakliye montaj falan pahalıya gelecek sanırım.Sitelere bakmam gerek ama orda her yere bakamam sanırım orda önerebileceğiniz hangi mağazalar var?Bir de orda nakliye montaj falan nasıl oluyor ya da Ulus'ta bulabileceğim yerler var mı?Ayy ne çok soru sordum ama bütçem çok kısıtlı napayım :17:Bu konuda tecrübeli olanlar benle paylaşabilir mi?Şimdiden çok teşekkür ederim

ikinci el eşya yada spot eşya almanı tavsiye ederim...itfaiye meydanı var çok uygun ama neye ihitiyacın var söyle yardımcı olurum bende =)

itfaiye meydanına gidecekseksin canım. en ucuz mobılya orda bulurusn ne sıtelerle nede baska bı yerlerede. ulusta itfaiye meydanına gıt guzelce gez ıı pazarlık yap

Baştan ev kuracağım deyim siz anlayın gardırop şifonyer yatak çalışma masası kitaplık oturma odam için koltuk tv soraa beyaz eşyalar falan:5:aaa halı falan da lazım.Ben de itfaiye meydanını arkadaşlardan çok kazıklıyorlar falan diye duydum benim gibi pazralık konusunda tecrübesizi haydi haydi kazıklarlar galiba bi de itfaiye meydanı tam olarak neresi 4 yıldır öğrenciyim orda ama bilmiyorum:17:

ben evimi kolaçan edeyim uygun bişi çıkarsa sana verebilirim istersen sende

Saol canım teşekkürler nerde oturuyorsun sen ankara'da taşıma işini halledebilirsem olablir tabi

irtibatı koparmayalım zaman zaman bişiler çıkarsada veririrz bişiler daha 2 hafta önce buz dolabı çamaşır makinası ve fırın verdim bilio musun 3nü 100 tl ye vermiştik

tam ihtiyacım olan şeylermiş :5:Ben de sadece çamaşır makinasını 1. el alayım dier beyaz eşyalar 2.el olsun diyordum işte bi de çekyat halı alırım birinci el yatak odası kısmı ne bulabilirsem artık aslında bi yapı markette gayet uygun buldum ama ama internette o nakliye montaj kısmında öyle kötü yorumlar var ki vazgeçmek üzereyim

bak bizde fazla yatak var karyola alırsan kendine verebiliriz sanırım erkek arkadaşımla konuşurum yok demez sanıorum oda benim gibi yufka yüreklidir :DD 2 tane fazla var tabak bardak vs yardımcı olabilirim sahiden aklıma gelenler bunlar

Tamam canım ben de bizimkine sorayım nasıl taşırız diye eğer karyola alırsam falan haber veririm sana irtibatı koparmayalım:1:

Evet:16:Arada gelir o da bakalım yalnız korkabilirim eskiden heç korkmazdım ama şu 1 senedir korkuyorum ama alışırım eski günlerime dönerim gibi geliyor:60:

Kızlar bana da şifonyer lazım, Ankara sınırları içerisinde bulabilirsen uygun ve şık bir şey bana da haber ver:))

erkek arkadaşla aynı evde yaşamak ??
kızlr bence bu kadar basıte almayın kendnızı. her şeyın bi güzelliği var bılıyoruz ki ateşle barut bır arada asla duramaz sonra kendınızı sorunlar köşesınde bulmayın... lütfen nefsinizi hayatınızın kalan kısmının önunde tutmayın ha bu sızın hayatınız tutuyorsanızda lütfen çok iyi bir şey yapıyor gibi buradaki arkadaşlara önermeyın... hayatta en güzel şeylerden biri hayatının ilklerini eşinle yaşamaktır. evli değilim ama size bunu önerıyorum...

erkek arkadaşla aynı evde yaşamak ??
kızlr bence bu kadar basıte almayın kendnızı. her şeyın bi güzelliği var bılıyoruz ki ateşle barut bır arada asla duramaz sonra kendınızı sorunlar köşesınde bulmayın... lütfen nefsinizi hayatınızın kalan kısmının önunde tutmayın ha bu sızın hayatınız tutuyorsanızda lütfen çok iyi bir şey yapıyor gibi buradaki arkadaşlara önermeyın... hayatta en güzel şeylerden biri hayatının ilklerini eşinle yaşamaktır. evli değilim ama size bunu önerıyorum...

:)) bu karşındaki 10 yıllık tanıdığın bir insan ve seni yarı yolda bırakmayacak birisiyse, parmağında onun nişan yüzüğünü taşıyıp bunca zamandır hala sana prensesler gibi bakıp aşkı yaşatabiliyorsa ve ailelerinde haberi varsa gönlü içi rahat oluyor insanın kendi adıma :)) pişman değiliz yanlış bir şey yapmıyoruz kimseye de yanlış örnek olmuyoruz herkesin aklı kendine çalışır biz böyle yaşıyoruz diye kimse öyle yaşamak zorunda değildir tercih meselesidir :)

Back
X