- Konu Sahibi benbilirim
-
gecen sene ankarada tıp fakultelerı diş hekımlıklerı ve unıversıte hastanelerının de bulundugu 6 hastaneye gıttım ..6 sıda dişimi cekemeyecekleırnı soyledıler..2 tane üstüste bınmıs gomulu dişti..en son kecıoren de cihangır magazasının üstünde karı-koca diş hekımlıgı yapan ozel bır klınıge gıttım kı aılecek daha evvel diş bakımı yaptırmıstık yıllar once.. 4 saat süren operasyonun ardından dişimi cektı,sinülere yakın olusundan dolayı profesyonellık gerektırdıgını soylemısleerdı dıger hastanelerde.. cekımden yarım saat kadar sonra verdıgı antıbıyotık ve agrıkesıcıyı ıctım .. ne agrı ne sızı.. hergun temızlık için gıttım .mıkrop kapmaması ıcın..dikişlerimide hıc acı duydurmadan aldı.. karsılıgındada 200 lıra para verdım.. sımdı 20 lık dısım cıkıyor 2 ay sonra ankaraya gıttıgımde orda cektırmeyı dusunuyorum .. devlete guvenemem sahsen boyle bır konuda.. acı cekıp burnumdan gelecegıne bırkac fazla verırım tertemız ıcıme sıne sıne işimi hallederm..
doktorumun adı mesut emiroglu-hanımı emel emiroglu
saol canım tavsiye için,böyle bi kaç doktor ismi olsa çok iyi olcak,kafamda bi fikir olusur en azından.ben de devlete gitmeyi düşünmüyorum,üni hastanelerini de düşünmüyorum.orda çünkü öğrencilere de denk gelebiliyosun.arastırmaya devam etcem ya,ama bu isimleri de listeme aldım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?