• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaradaki kızlar!gömülü 20 lik diş aldırmam lazım yardımcı olurmusunuz??

benbilirim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
2.614
7
116
Diğer
3 yıl önce 4 adet 20 lik dişimin cıktıgnı filmden öğrendım aslında ben birinden sıkayetcıydım ama filmde dört dişimin cıktıgnı öğrendım.ozaman rahatsız eden dişim cekılmeezmısdiye antıbıyoık verıldı.2 yıl evvel üsttekılerı aldırdım ama alttakıler gömülü idi korkumdan onların randevusuna gidemedım:((arada hamılelk gecrıdm olum 15 aylık oldu ve suan gene alttan alttan rahatsız edıyor bu kesın aldırcam kararlıyım.suan doğuda görevlıyım ve haftaya ankaraya gelıyorum. 4 ay süreyle ankaradayım. aranızda gömülü dişini aldıran ve memnun kalanlardan rica edıyorum bana ankarada kımı önerırsınız.fiyatıda cok uck olmasın lütfen.bu operasyonu yaprpta memnun kalanalrdan tavsıye beklıyorum teşekkürler. :1:

canım diş hekimi emel sert diye aratırsan nette çıkar ben gittim ve çok memnun kaldım ulaşımıda kolay kızılayda

Ankarada Öveçler ağız ve diş polikliniği, sahibi Nevra Karamüftüoğlu.
Öveçler 4. Cad. Nok:124/A, 06460 Ankara, Turkey.
0312 481 91 11 - 481 91 10 / Fax: 0312 491 91 19.

cnm geçmiş olsun.. ben hacettepe diş fak. çene cerrahisinde yaptırdım.. biraz zor bi ameliyat o yüzden bence üniversite hastanelerini tercih et

benbilirim canım geçmiş olsun naptın buldun mu bi yer? bende aynı dertten muzdaribim diğer 3 ünü normal çektirdim 1 i gömülüymüş cesaret edip gidemiyorum hiç biyere:50:

canım eger gitmediysen doktora önerebılırım sana uzman bı doktor... özelden yaz gitmediysen onereyım çok memmun kalacaksın hatta bundan sonra o doktordan başka yere gidemeyeceksin.

evet kızlar ya bana da tavsiye verin,alt çenemde 2 tane 20 lik dişim çıkıyo.birisi agrı yapöıyo,diğeri agrılı.hatta aynadan bakınca yanındaki azı dişine dayanmıs ve hatta yamultmus o dişi.arkadaşım hacettepeye gitti,ama üniversite hastanelerinde asistanlar yapıyo ameliyatı bunu da unutmamak gerekir.benim arkadaşım orda 4 dişini çektirdi ama hiçbir bilgi vermemişler ne ameliyat öncesi ne ameliyat sonrası.benim sosyal güvencem yok,özele gitmeyi düşünüyorum ama özellikle erkek doktor tercih edin bayanların gücü yetmiyo diyolar dişi çekerken zorluyomus 20lik.fiyatı ucuk olmayan bildiğiniz iyi diş doktorları varsa özelden ya da burdan yazar mısınız kızlar.önümüzdeki hafta gidip çektirmeyi düşünüyorum

gecen sene ankarada tıp fakultelerı diş hekımlıklerı ve unıversıte hastanelerının de bulundugu 6 hastaneye gıttım ..6 sıda dişimi cekemeyecekleırnı soyledıler..2 tane üstüste bınmıs gomulu dişti..en son kecıoren de cihangır magazasının üstünde karı-koca diş hekımlıgı yapan ozel bır klınıge gıttım kı aılecek daha evvel diş bakımı yaptırmıstık yıllar once.. 4 saat süren operasyonun ardından dişimi cektı,sinülere yakın olusundan dolayı profesyonellık gerektırdıgını soylemısleerdı dıger hastanelerde.. cekımden yarım saat kadar sonra verdıgı antıbıyotık ve agrıkesıcıyı ıctım .. ne agrı ne sızı.. hergun temızlık için gıttım .mıkrop kapmaması ıcın..dikişlerimide hıc acı duydurmadan aldı.. karsılıgındada 200 lıra para verdım.. sımdı 20 lık dısım cıkıyor 2 ay sonra ankaraya gıttıgımde orda cektırmeyı dusunuyorum .. devlete guvenemem sahsen boyle bır konuda.. acı cekıp burnumdan gelecegıne bırkac fazla verırım tertemız ıcıme sıne sıne işimi hallederm..

doktorumun adı mesut emiroglu-hanımı emel emiroglu

gecen sene ankarada tıp fakultelerı diş hekımlıklerı ve unıversıte hastanelerının de bulundugu 6 hastaneye gıttım ..6 sıda dişimi cekemeyecekleırnı soyledıler..2 tane üstüste bınmıs gomulu dişti..en son kecıoren de cihangır magazasının üstünde karı-koca diş hekımlıgı yapan ozel bır klınıge gıttım kı aılecek daha evvel diş bakımı yaptırmıstık yıllar once.. 4 saat süren operasyonun ardından dişimi cektı,sinülere yakın olusundan dolayı profesyonellık gerektırdıgını soylemısleerdı dıger hastanelerde.. cekımden yarım saat kadar sonra verdıgı antıbıyotık ve agrıkesıcıyı ıctım .. ne agrı ne sızı.. hergun temızlık için gıttım .mıkrop kapmaması ıcın..dikişlerimide hıc acı duydurmadan aldı.. karsılıgındada 200 lıra para verdım.. sımdı 20 lık dısım cıkıyor 2 ay sonra ankaraya gıttıgımde orda cektırmeyı dusunuyorum .. devlete guvenemem sahsen boyle bır konuda.. acı cekıp burnumdan gelecegıne bırkac fazla verırım tertemız ıcıme sıne sıne işimi hallederm..

doktorumun adı mesut emiroglu-hanımı emel emiroglu

saol canım tavsiye için,böyle bi kaç doktor ismi olsa çok iyi olcak,kafamda bi fikir olusur en azından.ben de devlete gitmeyi düşünmüyorum,üni hastanelerini de düşünmüyorum.orda çünkü öğrencilere de denk gelebiliyosun.arastırmaya devam etcem ya,ama bu isimleri de listeme aldım teşekkürler:71::71:

saol canım tavsiye için,böyle bi kaç doktor ismi olsa çok iyi olcak,kafamda bi fikir olusur en azından.ben de devlete gitmeyi düşünmüyorum,üni hastanelerini de düşünmüyorum.orda çünkü öğrencilere de denk gelebiliyosun.arastırmaya devam etcem ya,ama bu isimleri de listeme aldım teşekkürler:71::71:

Ankarada Öveçler ağız ve diş polikliniği, sahibi Nevra Karamüftüoğlu.
Öveçler 4. Cad. Nok:124/A, 06460 Ankara, Turkey.
0312 481 91 11 - 481 91 10 / Fax: 0312 491 91 19. yazmıştım ama yalan olmuş :9: Nevra Hanım'ın eşi gökhan Bey bu konuda çok iyidir, ikisi de Hacettepe mezunu diş hekimleridir.

kızlar pzt gata ya gittim ve ameliyatla aldılar dişimi.10 dk sürdü sürmedi.ameliyat sonrasında da hiçbir agrım sızım olmadı cok sükür.hatta sadece o gün agrı kesici aldım o da korkumdan o kadar.ama yine de geriye kalan 3 dişimi cektirmekten korkuyorum ve dikişleri aldırırken de acıyomus şimdi de bunu düşünür oldum:1:

gecen ay sagdaki 20 lik dişimi gazide cektırmıstım.acvıkcası ellerı cok hafif ama bayagı hırpaladılar beni.hatta midem bulandı diye azar bile işittim.:33:
sımdıde soldaki agrıyor bu sefer gaziye gitmek istemiyorum.
dişimi üniversite hastanesinde cektırmek istiyorum ama ankarada hangisine gidecegimi bilemedim.
bu konuda tecrübesi olanlar lütfen yazarsanız sevinirim.:58:

Back