Gebeliğe Hazırlık Ankaradaki kadin dogum doktorlari

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nuga1905

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.308
Puanlar
83
Arkadaslar gebelik oncesi ve sonrasi takip icin ankarada hangi doktorlari onerirsiniz?? Iki bebek kaybettim sebebi anlasilamadi doktorumu degistirmek istiyorum yardimci olurmusunuz??

Arkadaslar gebelik oncesi ve sonrasi takip icin ankarada hangi doktorlari onerirsiniz?? Iki bebek kaybettim sebebi anlasilamadi doktorumu degistirmek istiyorum yardimci olurmusunuz??
Merhabalar geçmiş olsun. Ben de bebeğimi kaybettim. Gazi üni. merih bayramın adını duydum ona gideceğim.

Test yaptırdın mı canım genetik ya da kan?

Sizede gecmis olsun bu arada. Sizinkinin sebebi neydi?? Hangi doktora gidiyordunuz??

Sizede gecmis olsun bu arada. Sizinkinin sebebi neydi?? Hangi doktora gidiyordunuz??
Teşekkür ederim. İlk gebelikti 8+4 te kalbi durdu. Patolojiden bir şey çıkmadı. Ben ankarada değilim, gelmişken gözükmek istiyorum. Sebebini öğrenmeden tekrar hamile kalırsam çok stres yapacagım. Sizinki ne zaman düştü?

Kan pihtilasmasi testi yaptirin mutlaka genelde ilk haftalarda dusugun sebebi o oluyor. 3 ay once 28 haftalik dogum yaptim ve kaybettim. 2 yil oncede 21 haftalikken gebeligi sonlandirdilar gelisim geriliginden. Hala sebep bulunamadi. Siz hangi sehirdesiniz??

Çanakkaledeyim ben. İlk düşükte yapmıyolarmış ama yaptırmak istiyorum o testi devlette yaptıramazsam özelde yaptıracgm. Burdaki yaptırma aspirine başlarız dedi ama ya durum daha ciddiyse ya da bir şey yoksa risk almak istemiyorum. Kayıplarınız için çok üzüldüm bir sonrakini kucagınıza alırsınınz inş sağlıkla.

Univeesite hastaneleri yapiyor testi bencede riske atmayin belki igneye ihtiyac vardir. Allah isteyen herkese versin saglikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…