• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankaradaki estetetisyenlik kursu hakkında yardım istiyorumm

_pink

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2010
214
11
318
38
merhaba arkadaslar;
ben önlisans mezunuyum ama iş bulamıyorum. meslek edenebılegım bir kurs arastırdım.daha önce halk egıtım merkezının kuaforluk kursuna katılmıstım ordakı hocamın benım makyaj konusunda cok yetenekli oldugumu mutlaka ılerletmem gerektıgını solemişti. oyuzden bır kurs buldum..2.500tl taksıtle odeme ımkanı sunuyorlar..icinde kalıcı makyaj,kaş kaldırma,kavitasyon(bolgesel ıncelme),sahne makyajları,epilasyon,cilt bakımı v.s gibi bircok eğitim veriliyor..eğitim süresi 4 ay.sonra m.e.b sertıfıkasına sahıp olunuyor tabı sınavıyla..bır de iş imkanlı ama tabı kendınızı gostermenız gerekıyor dendı..ben aılemı ıkna ettım mart ayında baslıycak olan gruba gıtcem.yalnız kafam cok karısık aıleme maahcup olmak ıstemıyorum acaba gercekten meslek sahıbı olabılırmıyım bu sekılde gercekten bıseyler öğrenebılırmıyım? daha once boyle bır kurstan yetısen varmı? kursun adı ÇAGDAS FAZİLET ESTETİSYENLİK VE CILT BAKIMI EĞİTİMi MERKEZİ..nette cok sayfaları da var. eğer bana yardımcı olursanız sevinirim kızlarr:54:

Son düzenleme:
meb onaylı olsa dahi öğrenme garantisi varmı :26:
bide işkur kurslarınada bi bakın derim:6:

cnm tabi birazda bize bağlı ögrenebılmek..hani belkı bu kurslara katılanlar varsa bılgı alırım dıye dusunmustum:31:

Back