Teşekkūr ederim önerin için hemenSuyu azalanlar başlığı altında bir arkadaş yeni doğum yaptı Hacettepe de ona sor istersen
Ewet zeynepp77 zekai tahir burak ve hacettepe arasında kalmıştım.Hacettepe hastanesine karar karar verdim gibi..siz gittinizmi acabaBen de hacettepe düşünüyorum. Konu da açmıştım sizin gibi ama cevap gelmedi malesef. Bir yerde okuduğuma göre 8 haftadan küçüklerive 10 haftadan büyükleri kabul etmiyorlarmış
ben de gitmedim henüz. 5 hafta 5 günlük benimki. Önümüzdeki hafta etlik Zübeyde hanıma gitmeyi düşünüyorum. Keseyi gorebiliriz inşallah. 8 haftam dolunca hacettepeye gidicem. Hem evime yakın sayılır. Bir aksilik olmazsa orda devam ederim.Ewet zeynepp77 zekai tahir burak ve hacettepe arasında kalmıştım.Hacettepe hastanesine karar karar verdim gibi..siz gittinizmi acaba
ben de gitmedim henüz. 5 hafta 5 günlük benimki. Önümüzdeki hafta etlik Zübeyde hanıma gitmeyi düşünüyorum. Keseyi gorebiliriz inşallah. 8 haftam dolunca hacettepeye gidicem. Hem evime yakın sayılır. Bir aksilik olmazsa orda devam ederim.
Siz nerelere gittiniz, kaç haftalık gebeliğiniz?
Benim bebeğimde 5 haftalık daha çok yeni bilgi almak istedim tavsiye içinben de gitmedim henüz. 5 hafta 5 günlük benimki. Önümüzdeki hafta etlik Zübeyde hanıma gitmeyi düşünüyorum. Keseyi gorebiliriz inşallah. 8 haftam dolunca hacettepeye gidicem. Hem evime yakın sayılır. Bir aksilik olmazsa orda devam ederim.
Siz nerelere gittiniz, kaç haftalık gebeliğiniz?
sizin de yeniymiş hayırlı olsun. Gittiğim yerlerle ilgili izlenimlerimi yazarım.Benim bebeğimde 5 haftalık daha çok yeni bilgi almak istedim tavsiye için
Teşekkūr ederim.Çokta sevinirim vallahisizin de yeniymiş hayırlı olsun. Gittiğim yerlerle ilgili izlenimlerimi yazarım.
Ben de Hacettepe'ye gidiyorum özgür beye. Bir arkadaşım doğumunu orada yaptı ve memnun kaldı. 2 hafta önce ilk randevuma gittim. İzlenimleriM, doktor bey çok ilgili ben memnun kaldım hemşir hanımda güleryüzlü. Fakat kalabalık olduğu için randevu saatinden 1 saat geç aldılar o biraz sıkıntı. 4 martta 2li taramam var.[/QUOTE Teşekkūr ediyrum size insallah bebişinizde çok sağlıklıdır.6 haftadan itibaren gidebilirmiyim muayeneye 10 haftayı geçmek lazımmı?Herhangi ūcret ödūyomusunuz?Cihazları eski demişler dogrumudur?Çok teşekkūrler
Nihayet hacettepeye giden birini bulduk :) Teşekkürler cevabın için.Ben de Hacettepe'ye gidiyorum özgür beye. Bir arkadaşım doğumunu orada yaptı ve memnun kaldı. 2 hafta önce ilk randevuma gittim. İzlenimleriM, doktor bey çok ilgili ben memnun kaldım hemşir hanımda güleryüzlü. Fakat kalabalık olduğu için randevu saatinden 1 saat geç aldılar o biraz sıkıntı. 4 martta 2li taramam var.
Nihayet hacettepeye giden birini bulduk :) Teşekkürler cevabın için.
8 haftadan önce, 10 haftadan sonra gidenlere bakmadıklarını duymuştum, doğru mu? Bir de ssk'lı olanlar için muayene ya da testler için ekstra ücret ödemek gerekiyor mu? Bir de normal uzman hekimler de var dimi öğretim üyeleri dışında.
Senin bebeğin de hayırlı olsun bu arada, inşallah sağlıcakla kucağına alırsın
Çok teşekkür ederim cevabın için. Diğer sorularımı da hastaneye gidip sorayım :)Amin Teşekkürler hepimiz inşallah :)
Ben ilk randevu almaya gittiğimde 7 haftalıktım oradaki sekreter randevu için en az 10 haftalık olması gerekiyor dedi, 3 hafta sonrasına randevu verdi, öyle gittim.
Muayeneye 122 tl ödüyorsun, doktor 10 gün içinde tekrar çağırırsa ona ödemiyOrsun. sekreter tahliller, testler için ekstra ücret ödersiniz demişti fakat arkadaşım hiçbir test, tahlil ücreti ödemedim dedi onada randevu alırken ücret ödersiniz demişler. Çarşamba 2li taramam var ücret ödeyip ödemediğimi yazarım. :)
Uzman hekimlerle ilgili bilgim maalesef yok.. ben direk özgür beyin ismini vererek gittim.