• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankara'da Yüz için İğneli Epilasyon Önerileriniz

FaCiA

Kardan bayan eriyo! :)
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
345
2
96
Ankara
Merhabalar,:KK54:
Gecen hafta kuaföre kaşlarımı almaya gittim. Kaşımı alan bayan yüzümdeki tüyler icin iğneli epilasyon önerdi. Açıkçası önceden hiç duymamıştım. Yüze epilasyon yaptırmaktan hep çekindim. Bir de jilet vurmak gerektiğini zannediyordum ama iğnelide böyle bir durum yokmuş.
Acaba Ankara'da temiz, güvenilir iğneli epilasyon yaptırabilecegim bir yer var mı?
Fiyatı çok önemli degil. Bir de hastanelerde yapılıyorsa tercihim hastane olur.
Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum acil :KK76:

Merhabalar,:KK54:
Gecen hafta kuaföre kaşlarımı almaya gittim. Kaşımı alan bayan yüzümdeki tüyler icin iğneli epilasyon önerdi. Açıkçası önceden hiç duymamıştım. Yüze epilasyon yaptırmaktan hep çekindim. Bir de jilet vurmak gerektiğini zannediyordum ama iğnelide böyle bir durum yokmuş.
Acaba Ankara'da temiz, güvenilir iğneli epilasyon yaptırabilecegim bir yer var mı?
Fiyatı çok önemli degil. Bir de hastanelerde yapılıyorsa tercihim hastane olur.
Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum acil :KK76:
Ben ankarada ipekyolynda yaptırdım çok begendim hijyen kesin sonuç şiddetle melike hnmın yapmasını öneriyorm geçmiş olsn şimdiden teşekkürler

Ankarada kocatepede ipekyolunda yaptırdm tavsiye üzerine çalışıyoşar aşırı hijyeen bilgili ve kesin sonuç aldıgım tek yer ücreti dakikası 2.50 ama müthiş sonuç alıyosnuz kesinlikle denemelisiniz melike hnm yapsın teşekkürler

Back