Ankarada yemekli düğün mekan seçimi (Yardım lütfen)

Aslında çok güzel bir mekandı cnm bende çok beğendim ama şehir dışından çok akrabamız gelecek bu yüzden Antares Amade Dolmabahçe balo salonunu tuttuk. Önerin için çok teşekkür ederim cnm:)

cnm inşallah biyerle anlaşmışsındır çünkü yer bulmak nerdeyse imkansızlaşıyo biz eylül ilk haftası akşam bulana kadar baya uğraştık.

sanırsınkelebek ümitköy çayyolu civarında uygun dediğiniz mekanlar hakkında bilgi alabilirmiyim

Çok geç gördüm canım sanırım ayarlamışsınızdır ama ben de wishes terrace diyecektim ama baya bi doluydu. Bir de romaantik wedding diye bi yer var park caddesinin girişine yakın buffets ın arasından girince. Biz orayla anlaştık bi bak derim tutmadıysanız eğer.

Aslında çok güzel bir mekandı cnm bende çok beğendim ama şehir dışından çok akrabamız gelecek bu yüzden Antares Amade Dolmabahçe balo salonunu tuttuk. Önerin için çok teşekkür ederim cnm:)

benim de düğün hazrlığım var da antares dolmabahçe salonunu ne kadara tuttunuz acaba?bide kaç kişilk ve yemekli mi tuttunuz bilgi verirseniz sevinirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…