Selam kızlar, biz bu yaz Ankarada 500 kişilik yemekli düğün düşünüyoruz. Fiyat alanlar ve daha önce evlenip mekanlar hakkında fikri olanlar yardım edebilir mi?
Bizim gezdiğimiz yerler:
Pembe Köşk Gölbaşı: Yemekli menü kişi başı 45, gündüz olursa 40 dediler.
Akalın Gölbaşı: Yemekli menü kişi başı 70, pek fiyat ineceğe benzemiyor, eledik diyebilirim.
Ada Göksu: Yemekli menü kişi başı gündüz 40'a kadar indiler. Akşam yer kalmadığını söylediler.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.
Ben fiyat aldığım yerleri yazıyorum, sormak istediğin bir mekan olursa bilgi verebilirim:
Beyaz Ev (Hacettepe)
City Hotel
Velo Wedding
Wishes Terrace
Cadde Hare
Akalın Garden
Akalın Vip
Gölan Restaurant
Çakıl Wedding
Demora Hotel
Aqua Apple Garden
İncek Apple Garden
No 19 Boutique Hotel
Atlı Spor Kulübü
Büyülü Bahçe
Mydonose Weddings
Wonders
Şehr-iSima
Vali Galip Demirel Ankara Vilayetler Evi
Club Mirador
Gölpark Sidelya
WTC Wedding Hall (bakmasanız da olur şaka gibi bir mekan-fiyat kombinasyonu) :)
Hasbahçe
Fenerbahçe İncek Türk Telekom Tesisleri
Kronos Hotel
ayy çok teşekkür ederim yaa cevapladığın için:) velo ve mydonose merak ediyoruz bilgilendirirsen sevinirim:)
Canım ne demek yardımım dokunursa ne mutlu :)
Şimdiiiiii gelelim fasulyenin faydalarına:
Velo Wedding için 2 çeşit ordövr tabağı, ara sıcaklar, salatalar, meyveler, kırmızı ve beyaz etli 7 çeşit ana yemek arasından kendi menünü oluşturuyosun. Alkolsüz limitsiz içecekler dahil menü fiyatları kişi başı 80 TL. Bu fiyata düğün pastası, karşılama merasimi için hostes, gelin yolu masa sandalye süslemeleri, volkan ve konfeti show, 4+2 orkestra, fotoğraf paketi (50 adet fotoğraf + düğün DVDsi + stüdyo fotoğrafı) ve çocuklar için palyaço dahil. (Gerçi bunlar menü fiyatına dahil oluyo genelde, organizasyon için ayrıca ücret isteyen mekan 3-5 tane çıktı.)
Mydonose Weddings de 3 çeşit menü sunuluyor ve fiyatları;
Limitsiz alkolsüz içecekli menüler kişi başı 60 75 TL arası,
Limitli (2 kadeh) alkollü içecekli menüler kişi başı 70-85 TL arası,
Limitsiz yerli alkollü içecekli menüler kişi başı 80-95 TL arası değişiyor.
Bu fiyatlara yukarıdaki hizmetler arasında fotoğraf ve orkestra haricindekiler dahil, orkestra ve fotoğraf ücretli. Eğer fiyatlar sizin için tamamsa diğer ücretlendirmeleri de yazarım.
Bana bu fiyatlar çok yüksek geldiği için gidip görmedim bile.
Sizin bütçenizi bilemiyorum ama kişi başı düşündüğünüz rakamları yazarsan çok şık ve yukarıdaki fiyatlara göre daha uygun fiyatlı mekan tavsiyem olabilir
Merhaba, Nisan ayında 150 kişilik , yol ulaşım derdi olmayan (Çankaya - GOP _ Kızılay ) civarı olabilir bir düğün istiyorum.
Bir yerle görüştüm ama kot altı bir yerde düğün istememekle bütçemi de çok zorlamak istemiyorum. Ne önerirsiniz? Çok fazla Ankara'yı bilmiyorum.(((((
selam kızlar, biz bu yaz ankarada 500 kişilik yemekli düğün düşünüyoruz. Fiyat alanlar ve daha önce evlenip mekanlar hakkında fikri olanlar yardım edebilir mi?
Bizim gezdiğimiz yerler:
Pembe köşk gölbaşı: Yemekli menü kişi başı 45, gündüz olursa 40 dediler.
Akalın gölbaşı: Yemekli menü kişi başı 70, pek fiyat ineceğe benzemiyor, eledik diyebilirim.
Ada göksu: Yemekli menü kişi başı gündüz 40'a kadar indiler. Akşam yer kalmadığını söylediler.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.
Canım fiyat aldığım yerlerin arasından önerim olabilir ama önce yaklaşık bütçenizi öğrensem olur mu? Daha sağlıklı bi öneri olur
Kişi başı 45-50 yi geçmese süper olur. bir siteden çeşitli fiyatlar aldım ama henüz değerlendirmekdeyim.
Ben fiyat aldığım yerleri yazıyorum, sormak istediğin bir mekan olursa bilgi verebilirim:
Beyaz Ev (Hacettepe)
City Hotel
Velo Wedding
Wishes Terrace
Cadde Hare
Akalın Garden
Akalın Vip
Gölan Restaurant
Çakıl Wedding
Demora Hotel
Aqua Apple Garden
İncek Apple Garden
No 19 Boutique Hotel
Atlı Spor Kulübü
Büyülü Bahçe
Mydonose Weddings
Wonders
Şehr-iSima
Vali Galip Demirel Ankara Vilayetler Evi
Club Mirador
Gölpark Sidelya
WTC Wedding Hall (bakmasanız da olur şaka gibi bir mekan-fiyat kombinasyonu) :)
Hasbahçe
Fenerbahçe İncek Türk Telekom Tesisleri
Kronos Hotel
Canım Merhaba :)
Epey yer gezmişsin , bu yorumu görünce çok mutlu oldum :)) Biz henüz net bir plan yapmadık ama ağustos-eylül gibi evlenmeyi düşünüyoruz. Mekan seçimi için biraz geç kaldık sanırımSaydığın yerlerin çoğunu inceledim.. Vilayetler evi çok hoşuma gitti, orda düğün yapan bir arkadaşım da çok memnun kalmıştı. Fiyat hakkında bilgileri paylaşırsan çok sevinirim :) Atlı spor kulübü ve Hasbahçe den aldığın bilgileri de paylaşırsan mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler
Canım Merhaba :)
Epey yer gezmişsin , bu yorumu görünce çok mutlu oldum :)) Biz henüz net bir plan yapmadık ama ağustos-eylül gibi evlenmeyi düşünüyoruz. Mekan seçimi için biraz geç kaldık sanırımSaydığın yerlerin çoğunu inceledim.. Vilayetler evi çok hoşuma gitti, orda düğün yapan bir arkadaşım da çok memnun kalmıştı. Fiyat hakkında bilgileri paylaşırsan çok sevinirim :) Atlı spor kulübü ve Hasbahçe den aldığın bilgileri de paylaşırsan mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler
İşte geldim burdayım !!!
Hasbahçe'nin bana gönderdiği bilgileri direkt kopyalıyorum:
Menü 1
Cevizli Tulum Peyniri, Beyaz Peynir, Karışık Kızartma, Kabak Tarator, Humus, Biber Dolması, İtalyan Salatası, Kısır, Salatalık&Domates
Çin Böreği
Taze Baharatlı Mantarlı Piliç Sarma
Tereyağında Sote Edilmiş Sebzeler ve Bademli Pirinç Pilavı eşliğinde
Serpme Meyve Tabağı
Düğün Pastası
Limitsiz Meşrubat
Min. 300 kişi için kişi başı 80 TL +KDV
SÜSLEME (sandalye giydirilmesi, nikah alanı 50 adet beyaz ahşap sandalye tag veya gazebo,10 adet bistro masa, nikah masası veya kürsü, gelin yolu, ilk dans volkan Show,100 adet uçan balon) Kişi Başı ;15TL+KDV
İLETİŞİM: CROWN BALON-DEMET KARGIN 0532 332 31 51 **Nikah Bölümü farklı yerde olması durumunda 1500TL+KDV
ORKESTRA : Ses Işık Dahil (5kişilik orkestra ) ;3500TL+KDV
İLETİŞİM :ES STYLING- ERSAN BAŞBUĞ 0532 494 98 11
FOTOĞRAF:Büyük Boy Albüm, 2 Adet Aile Albümü+ Video Çekimi : 3000TL+KDV
İLETİŞİM: EN GÜZEL HİKAYEM-SİMGE KOCA 0542 578 30 41
Menü 2
Rokfor Peyniri, Füme Somon Gülü
Enginar Göbeğinde Mini Karides Salatası ve Yaprak Sarma Kombinasyonu Taze Mantarlar Ceviz ve Renkli Biberler ile Doldurulmuş Krep Kızarmış Pancar ve Zencefil Aromalı Krem Sos ile
Dana Antrikot Madalyon Ev Yapımı Parmesanlı Erişte ve Sebze Kulesi
eşliğinde
Serpme Meyve Tabağı
Düğün Pastası
Limitsiz Meşrubat
Min. 300 kişi için kişi başı 90 TL +KDV
SÜSLEME (sandalye giydirilmesi, nikah alanı 50 adet beyaz ahşap sandalye tag veya gazebo,10 adet bistro masa, nikah masası veya kürsü, gelin yolu, ilk dans volkan Show,100 adet uçan balon) Kişi Başı ;15TL+KDV
İLETİŞİM: CROWN BALON-DEMET KARGIN 0532 332 31 51 **Nikah Bölümü farklı yerde olması durumunda 1500TL+KDV
ORKESTRA : Ses Işık Dahil (5kişilik orkestra ) ;3500TL+KDV
İLETİŞİM :ES STYLING- ERSAN BAŞBUĞ 0532 494 98 11
FOTOĞRAF:Büyük Boy Albüm, 2 Adet Aile Albümü+ Video Çekimi : 3000TL+KDV
İLETİŞİM: EN GÜZEL HİKAYEM-SİMGE KOCA 0542 578 30 41
Canım çok teşekkür ederim, not defterime ekliyorum hemen bu bilgileri :)) Aralarında en çok vilayetler evi içime sindi, açık hava ve kır düğünü için ideal bir mekan.. hem de çok uzak değil. Ama fiyatları biraz fazla sanırım gerçi totalde hesaplamadım henüz kişi sayımız belirsiz, yeni yeni araştırıyorum , geç kalmış olmaktan da korkuyorumSen de araştırma aşamasında mısın, yoksa bir yerle anlaştın mı :)
Çok teşekkür ederim cnm yaa ilgin için :) biz en sonunda Antareste ki Amade balo salonunu tuttuk sandalyeleri tasarımı ferahlığı çok hoşumuza gitti tabi bir de ulaşım sorun olmuycak bakalım hayırlısı olsun kızlar.. herkese kolay gelsin:)Canım ne demek yardımım dokunursa ne mutlu :)
Şimdiiiiii gelelim fasulyenin faydalarına:
Velo Wedding için 2 çeşit ordövr tabağı, ara sıcaklar, salatalar, meyveler, kırmızı ve beyaz etli 7 çeşit ana yemek arasından kendi menünü oluşturuyosun. Alkolsüz limitsiz içecekler dahil menü fiyatları kişi başı 80 TL. Bu fiyata düğün pastası, karşılama merasimi için hostes, gelin yolu masa sandalye süslemeleri, volkan ve konfeti show, 4+2 orkestra, fotoğraf paketi (50 adet fotoğraf + düğün DVDsi + stüdyo fotoğrafı) ve çocuklar için palyaço dahil. (Gerçi bunlar menü fiyatına dahil oluyo genelde, organizasyon için ayrıca ücret isteyen mekan 3-5 tane çıktı.)
Mydonose Weddings de 3 çeşit menü sunuluyor ve fiyatları;
Limitsiz alkolsüz içecekli menüler kişi başı 60 75 TL arası,
Limitli (2 kadeh) alkollü içecekli menüler kişi başı 70-85 TL arası,
Limitsiz yerli alkollü içecekli menüler kişi başı 80-95 TL arası değişiyor.
Bu fiyatlara yukarıdaki hizmetler arasında fotoğraf ve orkestra haricindekiler dahil, orkestra ve fotoğraf ücretli. Eğer fiyatlar sizin için tamamsa diğer ücretlendirmeleri de yazarım.
Bana bu fiyatlar çok yüksek geldiği için gidip görmedim bile.
Sizin bütçenizi bilemiyorum ama kişi başı düşündüğünüz rakamları yazarsan çok şık ve yukarıdaki fiyatlara göre daha uygun fiyatlı mekan tavsiyem olabilir
wishes terace var cnm orası fiyat olarak uygundu biz yanlış hatırlamıyorsam 400 kişiye yemekli 13.500 fiyat almıştık ama tabi kişi sayısı gündüz gece çok fark ediyor birde yaklaşık 2 ay önce eylüle kadar yer yoktu. Bizim 500 kişi olduğu için olmadı yoksa çok beğenmiştim:)sanırsınkelebek ümitköy çayyolu civarında uygun dediğiniz mekanlar hakkında bilgi alabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?