Ankara'da yaz buluşması yapalım :)

Valla ne güzel olur cidden tek basımayım bende hiç arkadaşım yok . Çok iyi gelir yanii Çok güzel düşünmüşsünüz :) Ama ben ankarayı pek bilmiyorum polatlıdayım yer falan ayarlandıktan sonra tarif edersiniz artık :) Birbirimizi tanımak içinde kırmızı karanfil falan takarız

ben kesin geliyorum :)

ben deeeeeee!inşallah güzel dostluklar kuracağımız bi buluşma olur:)))

haftaya cumartesi ise ben de gelebilirim:)

cumartesi ordayım

daha başlığı görür görmez heyecanlandım :) ben gelirim aslında :)

kııızlar .. cumartesi saat 2 de kurtuluş parkındaaa buluşuyoruz.gelecek olanlar numaralarını banada özelden atarlarsa sevinirim cünkü psikopatınkarısı' üyeligine geçiçi olarak ulaşamıyo.

ramazan dolayısıyla gelemicek olanlarda üzülmesinlerrrr bu sadece 1.buluşma

sizden haber bekliyorum

sana özel acık adres verelim ozamn kızılayı sıhhıyeyi bulursan otobusle taksiyle metroyla bulursun bi şekilde kurtuluş parkını

Arkadaşlar şu an itibariyle yarın ki buluşmamıza

1- untimely
2- eclipse
3- melekmis
4- gardenrose
5- lorettina
6- vee ben

kesin katılacak olanlar .. Başka gelecek olan varsa özelden numaralarını yollayabilirler :)

aaaa yarınmış ben de bugünlerde böyle bir konu açmak istiyordum. dün bakındım pek ankaralı üye bulamadım. sonra vazgeçtim. az önce de bu topiğe denk geldim. hem de kurtuluş parkındaymış, ben kurtuluşta oturuyorum

neden kurtuluş parkı dediniz ve sonra nereye gitmeyi düşünüyorsunuz? bir de yaş ortalaması ne? 20-30-40-50? :))

Kimse kimseyi tanımıyor arkadaşım sürpriz olacak :) gelmek istersen numaranı bana özelden yollayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…