Ankara'da yaz buluşması yapalım :)

Valla ne güzel olur cidden tek basımayım bende hiç arkadaşım yok . Çok iyi gelir yanii Çok güzel düşünmüşsünüz :) Ama ben ankarayı pek bilmiyorum polatlıdayım yer falan ayarlandıktan sonra tarif edersiniz artık :) Birbirimizi tanımak içinde kırmızı karanfil falan takarız :D

ben kesin geliyorum :):51:

ben deeeeeee!inşallah güzel dostluklar kuracağımız bi buluşma olur:)))

haftaya cumartesi ise ben de gelebilirim:)

cumartesi ordayım :1:

daha başlığı görür görmez heyecanlandım :) ben gelirim aslında :)

Valla ne güzel olur cidden tek basımayım bende hiç arkadaşım yok . Çok iyi gelir yanii Çok güzel düşünmüşsünüz :) Ama ben ankarayı pek bilmiyorum polatlıdayım yer falan ayarlandıktan sonra tarif edersiniz artık :) Birbirimizi tanımak içinde kırmızı karanfil falan takarız :D

kııızlar .. cumartesi saat 2 de kurtuluş parkındaaa buluşuyoruz.gelecek olanlar numaralarını banada özelden atarlarsa sevinirim cünkü psikopatınkarısı' üyeligine geçiçi olarak ulaşamıyo.

ramazan dolayısıyla gelemicek olanlarda üzülmesinlerrrr bu sadece 1.buluşma :40: :1:

sizden haber bekliyorum :54:

sana özel acık adres verelim ozamn:1: kızılayı sıhhıyeyi bulursan otobusle taksiyle metroyla bulursun bi şekilde kurtuluş parkını :34:

Arkadaşlar şu an itibariyle yarın ki buluşmamıza

1- untimely
2- eclipse
3- melekmis
4- gardenrose
5- lorettina
6- vee ben

kesin katılacak olanlar .. Başka gelecek olan varsa özelden numaralarını yollayabilirler :)

aaaa yarınmış :D ben de bugünlerde böyle bir konu açmak istiyordum. dün bakındım pek ankaralı üye bulamadım. sonra vazgeçtim. :37: az önce de bu topiğe denk geldim. hem de kurtuluş parkındaymış, ben kurtuluşta oturuyorum :27:

neden kurtuluş parkı dediniz ve sonra nereye gitmeyi düşünüyorsunuz? bir de yaş ortalaması ne? :27: 20-30-40-50? :))

aaaa yarınmış :D ben de bugünlerde böyle bir konu açmak istiyordum. dün bakındım pek ankaralı üye bulamadım. sonra vazgeçtim. :37: az önce de bu topiğe denk geldim. hem de kurtuluş parkındaymış, ben kurtuluşta oturuyorum :27:

neden kurtuluş parkı dediniz ve sonra nereye gitmeyi düşünüyorsunuz? bir de yaş ortalaması ne? :27: 20-30-40-50? :))

Kimse kimseyi tanımıyor arkadaşım sürpriz olacak :) gelmek istersen numaranı bana özelden yollayabilirsin

Back