Ankara'da yaz buluşması yapalım :)

bencede öyle yapalım valla bana uyar kuzu arkadaşlar gelecek olduktan sonra :16:

O zaman an itibariyle ciddi ciddi programı yapıyoruz... Ya cumartesi ya da pazar olsun arkadaşların yorumlarına göre ayarlarız .. Şimdi mekanı seçelim :55:

Ben çok yeniyim Ankara'da o yüzden çok yer bilmiyorum .. Göksu Parkı ya da AOÇ - Tigem olabilir.. Böyle çay bahçesi olsun temiz hava alalım sizin önerileriniz neler ??? ( Ben her yere uyarım yeter ki temiz hava doğa olsun :16:)

O zaman an itibariyle ciddi ciddi programı yapıyoruz... Ya cumartesi ya da pazar olsun arkadaşların yorumlarına göre ayarlarız .. Şimdi mekanı seçelim :55:

Ben çok yeniyim Ankara'da o yüzden çok yer bilmiyorum .. Göksu Parkı ya da AOÇ - Tigem olabilir.. Böyle çay bahçesi olsun temiz hava alalım sizin önerileriniz neler ??? ( Ben her yere uyarım yeter ki temiz hava doğa olsun :16:)

bana da her yer uyar valla ben de çok bi yer bilmiyorum , kızılay ortak nokta olur diye düşünüyorum ama :)

pazar günü olursa ben gelebilcegmi sanmıyorum kıızlar cogunluk olursa cumartesi olsun.. madem acık hava diyosunuz kızılayda biyer buluruz herhldee

Tamam o zaman netleşti Cumartesi saat 2 'de Kızılay'da Kurtuluş parkında buluşuyoruz katılmak isteyen herkesi bekliyoruz ... Kesin gelecek olanlar buraya yazarsa çok seviniriz :55:

Back