ankarada yaşayanlar yardımmm

environmentaleng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
2.022
1.077
41
kızlar haftaya persembe cuma ankarada bir seminere katılacagım TBMM'nin karsısında bi kurumda ancak kalacak yeri kendim ayarlamam gerekiyor.. bu cevrede yani kızılay sanırım kalabilceğim uygun fiyattta iyi bir otel bilen var mı tavsiyenizi bekliyorum

o civarda var oteller ama fiyatları bilmiyorum. insan burada yaşayınca bilemiyo tabi :) ama netten araştırabilirsiniz hatta öğretmenevi vs de olabilir eğer otel pahallı gelirse

ben 2 meclis var diye biliorum. biri ulusta biri atatürk bulvarında.
ulusta oteller sıkıntı iyi değildir yani.
ama bulvarda hemen karşıda bikaç otel var. demonti, dedeman gibi. ama fiyatları biraz tuzlu olabilir.

Ne kadarlık bir yerde kalmak istiyorsunuz?

TBMM'ye yakın Swiss Otel var orada kalabilirsiniz. Nerden geleceksiniz bilmiyorum ama Ankara düzenli bir şehirdir, ulaşımı nispeten kolaydır, illa Kızılay olması gerekmiyorsa kurumların misafirhanelerinde de kalabilirsiniz.

ben 2 meclis var diye biliorum. biri ulusta biri atatürk bulvarında.
ulusta oteller sıkıntı iyi değildir yani.
ama bulvarda hemen karşıda bikaç otel var. demonti, dedeman gibi. ama fiyatları biraz tuzlu olabilir.
canım ulusta ki müze oraya gideceğini sanmıyorum.

kızılaydaki otelleri boş verin. beş tepede öğretmen evinde ya da dikmende polis evinde kalabilirsniz. polis evi tbmm ye yakındır. beştepeden de ankaray ile geçersiniz meclise.

merhabalar bende zaman zaman ankara kızılayda eğitim ve seminerlere katılıyorum ve her gittiğimde ankara plaza otelde kalıyorum. fiyat olarak uygun temiz nezih bi otel 4 yıldızlı tavsiye ederim.

Güvenlik caddesi meclisin arka bahçesine bakar. Hemen meclis bahçesinin karşısında güvenlik caddesinde Hotel king var. Temiz ve uygun derler ama hiç kalmadım bilmiyorum. Kızılayda da Olgunlar tarafında bir iki Hotel var biri Elit hoteldi sanırım o da nispeten ucuz derler ama bilemiyorum çok net

Çok sıkışırsanız otel konusunda,bulamazsanız ben de kalın :) Bekar evinde ne kadar rahat edersiniz bilmiyorum ama.. :) Elimde ki imkanlar bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…