hadi yaa ne kadar yakıyosun canım seeen :)Valla kanka öğrenciler yüzüncü yıl, balgat, bahçeli, emek tarafında ev tutar genelde
Merkezi ısıtma çok daha iyi ısıtır ama ütçenizi zorlayabilir
Ankara kışın çok çok soğuk oluyor yani çılgınca doğalgaz yakıyorum ben mesela:)
cebeci hangi metroya yakındı?Cebeciye de bakın ama cemal gürselden uzaklaşmayın
Kolej (kısmen)-kurtuluş-dikimevi 3 durak bu semtte ama dediğim gibi caddeden çok içe gitmeyin ev bakarkencebeci hangi metroya yakındı?
cebeci hangi metroya yakındı?
Canım ben Hacettepedeyim arkadaşım Başkent üiversitesinde yani metro olursa aktarma olur ekstra ulaşım masrafı eklenmez diye düşünüyoruz o yüzden Balgat'tan bakamıyoruzMerkezi ısıtma bulabilirseniz daha iyi kışın kombiyi köklersiniz sürekli çok zorlar. Ankara'nın kışı zordur. Bahçelievler, Emek uygun zaten hep öğrenciler oralardan ev tutuyor. Balgat, 100. Yıl da olur ODTÜ'lüler hep oralarda kalıyor.
Cebeci pek güvenilir olmaz 2 kız için diye duymuştukKolej-kurtuluş-dikimevi 3 durak bu semtte ama dediğim gibi caddeden çok içe gitmeyin ev bakarken
Canım ben Hacettepedeyim arkadaşım Başkent üiversitesinde yani metro olursa aktarma olur ekstra ulaşım masrafı eklenmez diye düşünüyoruz o yüzden Balgat'tan bakamıyoruz
Evet aslında olabilir ama o civarda da eşyalı pek seçenek yok.Metro çok uzak değil oradan aslında Söğütözü'nden metroyla gidip, oradan otobüse binebilirsin. Başkent için metroyla gitmesi zor olur, Koru'da inecek oradan tekrar binecek falan. Başkent'in semt servisleri oluyor o onu kullanır da sen metroyla gidebilirsin.
Mamak tarafında olmazsanız güvenli de hacettepede ve başkentte okuyosanız uzak kalır buralar, eskişehir yolu civarında bakın biraz pahalı olur ama daha nezih ve ulaşımı kolay olurCebeci pek güvenilir olmaz 2 kız için diye duymuştuk
Evet aslında olabilir ama o civarda da eşyalı pek seçenek yok.
bakayım canım çoook teşekkür ederim.Facebook'ta 100. Yıl Evleri diye bir grup olması lazım, ODTÜ'lüler üye daha çok. Oraya katıl, eşyalı ev aradığınızı belirt yardımcı olurlar.
bakayım canım çoook teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?