ANKARA'DA YAŞAYANLAR YARDIMM

morojemm

Guru
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
151
88
298
Selam kızlar, Ankara'da yaşayanlara sorularım olacak cevaplarsanız çoook mutlu olurum.
Yazın bir tane kız arkadaşımla eve çıkmak istiyoruz. Bahçelievler , Emek gibi metroya yakın yerler olsun istiyoruz.Kızılay düşünmüyoruz. Eşyalı ve 2+1 istiyoruz.Benim size sorularım şunlar; giriş kat evler sorun olur mu Ankara gibi bir yerde? Isınma doğalgaz mı yoksa merkezi mi daha iyi olur? Doğalgaz olanlar ne kadar ödüyorlar aylık? 2 kişi elektrik,su ne kadar gelir? Sizin bana tavsiye edebileceğiniz başka semtler var mı? Okuyup yazanlara çoook teşekkür ederim , öğrenciyim ortalama bir hesap yapmaya çalıyorum.

Valla kanka öğrenciler yüzüncü yıl, balgat, bahçeli, emek tarafında ev tutar genelde

Merkezi ısıtma çok daha iyi ısıtır ama ütçenizi zorlayabilir

Ankara kışın çok çok soğuk oluyor yani çılgınca doğalgaz yakıyorum ben mesela:)

Valla kanka öğrenciler yüzüncü yıl, balgat, bahçeli, emek tarafında ev tutar genelde

Merkezi ısıtma çok daha iyi ısıtır ama ütçenizi zorlayabilir

Ankara kışın çok çok soğuk oluyor yani çılgınca doğalgaz yakıyorum ben mesela:)

hadi yaa ne kadar yakıyosun canım seeen :)

Merkezi ısıtma bulabilirseniz daha iyi kışın kombiyi köklersiniz sürekli çok zorlar. Ankara'nın kışı zordur. Bahçelievler, Emek uygun zaten hep öğrenciler oralardan ev tutuyor. Balgat, 100. Yıl da olur ODTÜ'lüler hep oralarda kalıyor.

Canım ben Hacettepedeyim arkadaşım Başkent üiversitesinde yani metro olursa aktarma olur ekstra ulaşım masrafı eklenmez diye düşünüyoruz o yüzden Balgat'tan bakamıyoruz

Canım ben Hacettepedeyim arkadaşım Başkent üiversitesinde yani metro olursa aktarma olur ekstra ulaşım masrafı eklenmez diye düşünüyoruz o yüzden Balgat'tan bakamıyoruz

Metro çok uzak değil oradan aslında Söğütözü'nden metroyla gidip, oradan otobüse binebilirsin. Başkent için metroyla gitmesi zor olur, Koru'da inecek oradan tekrar binecek falan. Başkent'in semt servisleri oluyor o onu kullanır da sen metroyla gidebilirsin.

Evet aslında olabilir ama o civarda da eşyalı pek seçenek yok.

Evet aslında olabilir ama o civarda da eşyalı pek seçenek yok.

Facebook'ta 100. Yıl Evleri diye bir grup olması lazım, ODTÜ'lüler üye daha çok. Oraya katıl, eşyalı ev aradığınızı belirt yardımcı olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…