• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada yasayanlar yardımcı olabılır mı ?

elfos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
521
678
103
Kızlar merhaba ; İstnbulda yasıyorum.Esımle ankaradan ev alıp kıraya vermek ıstıyoruz. Yatırım amaclı .Ankarada yasayan bır arkadasım var oraya gelın gıttı . Keçiörenden alabılırsın kıraya vermesı de kolay olur dedı. Baktım ev fıyatları gayet uygun 3+1 120 m2 lık arakat bır daire fiyatı 130 bin. ev de gayet bakımlı..
Ama aklıma takılan bısey var acaba kecıoren merkezı bı yer mı arkadasıma sordum hayvanat bahcesının orada oturuyormus metro yapılacak vs dedi .. yanı baana onerebılcegınız rahatca kıraya verecegım , merkezi bi yer varmı ? Veya kecıoren gercekten güzel bi yermı? Tavsıyelerınızı beklıyorum..

Çok merkezi değil. En merkezi yerler: sıhhiye, ulus, Kızılay, Cebeci, Abidinpaşa, Maltepe gibi yerler.

Bu sitede benden daha fazla ankaralı birini zor bulursun, 40 yıl düşünsem keciorenden ev alıp kiraya vermek aklıma gelmez :) bütçeniz nedir bilmiyorum ama hem yüksek getiri hem de güzel yatırım için çankaya, yıldız, birlik mah., sancak mah., oran, dikmen vadisi gibi yerler olabilir.

Kızlar merhaba ; İstnbulda yasıyorum.Esımle ankaradan ev alıp kıraya vermek ıstıyoruz. Yatırım amaclı .Ankarada yasayan bır arkadasım var oraya gelın gıttı . Keçiörenden alabılırsın kıraya vermesı de kolay olur dedı. Baktım ev fıyatları gayet uygun 3+1 120 m2 lık arakat bır daire fiyatı 130 bin. ev de gayet bakımlı..
Ama aklıma takılan bısey var acaba kecıoren merkezı bı yer mı arkadasıma sordum hayvanat bahcesının orada oturuyormus metro yapılacak vs dedi .. yanı baana onerebılcegınız rahatca kıraya verecegım , merkezi bi yer varmı ? Veya kecıoren gercekten güzel bi yermı? Tavsıyelerınızı beklıyorum..
Kecioren o kadar buyuk bi yer ki.. Neresini sordugunuz onemli.. Cok guzel, gelismis yerleri de var, hic yanasmayin denecek yerleri de..

Bu sitede benden daha fazla ankaralı birini zor bulursun, 40 yıl düşünsem keciorenden ev alıp kiraya vermek aklıma gelmez :) bütçeniz nedir bilmiyorum ama hem yüksek getiri hem de güzel yatırım için çankaya, yıldız, birlik mah., sancak mah., oran, dikmen vadisi gibi yerler olabilir.
180 e kadar zorlayacagım sanırım .. dikmeni cok duydum ınternetten arastırınca . bi kolaçan edeyım hemennn cok tesekkur ederımm

Kecioren o kadar buyuk bi yer ki.. Neresini sordugunuz onemli.. Cok guzel, gelismis yerleri de var, hic yanasmayin denecek yerleri de..
gelısmıs yerlerı neereler arkadasım bana uyanıs ve gazıno dutluk dedı , siz nereyı onerırsınız aklımda bulunsun

130 bin mi o evin önünden hiçbişey geçmiyodur vardır bi sorunu
Keçiören kocaman bi yer mesela subayevleri adnan Menderes mah etlik gayet nezih düzgün yerler
Yükseltepe şentepe hepsi lüks dairelerle doldu bu bahsettiğim yerler insanları köylü vari yerler ve daire fiyatları enaz 175 bin.
Yeni bina eski bina diye de değişir fiyatlar.

Ay hıc mantıklı degıl baska sehırden ev almak ... ayrıca ankara da evler oldukca pahalı kecıorenı bılmıyrum ama kucuk bır ılcede dahı 250 den ucuz daıre yok

180 e kadar zorlayacagım sanırım .. dikmeni cok duydum ınternetten arastırınca . bi kolaçan edeyım hemennn cok tesekkur ederımm
180 ise bütçeniz arkadaslarn dediği yok cankaya yok yıldız vs hayal sadece 400 bin en ucuz daire orda bi tandgmz 600 bin verdi apt dairesne. Dikmendede bulamazsnz ama dogukent caddesi abidinpasada falan kesin bulunur cebeci de bile 180 e bulamazsnz eski bina olmasına rağmen ki ben emlakcida calistm biliyorm .

Biz de ankarada bir sitede baktık 2+1 ler 400 civarı. Seneye 500ü geçer dediler...

Yenikent var bi kaç arkadaşım ordan ev aldı uygun kiraya verilebilir yeni gelişiyor ama başka şehirde ben olsam ev alıp kiraya vermzdim kiracıyla evle uğraşmak uzaktan sıkıntılı olur

Ankarayı hiç bilmiyorsanız bencede ev almayın.
ha yaşamışlığınız varsa olabilir.
keçiören çok büyük,iyi yeri d var kötü yeri de.
arkadaşların çoğunlukla saydığı merkeze yakın yerler ise genellikle fiyat olarak pahalı.
uygun fiyata keçiören mamak sincan vs ev bulursunuz ama kirası da ona göre olur yani bu yerlerden 700 800 kira alamazsınız.
batıkent var mesela.orda da evler pahalı ama 180 bine ev bulunabilir tabi biraz yaşlı binalar olur.

ne keciorende ne de dikmen de aldiginiz evin kirasi sizin paranizi finanse etmez. 350000 tllik evler en fazla 1200 1500 kiraya gidiyor.
kentsel donusume girecek evlere bakin 50 uas istu malyepe bahcelievler. ogrenciye kiraya verirsiniz. bir kac yil sonra yikilir ve Yeni binadaki evler 750 000 den asagi gitmez. fiyatlar biraz yuksektir ama tam yatirimlik

keciörenin en merkezi yeri 1000 tl ve üstü kiralar en uc noktaları ise 500-600 tl

suan bilmiyorum ama gecen yıl evler bos kalmıyordu direk kiralanıyordu . ev sıkıntısı yasanıyordu. arkadasının dediği yerlerde iyi bos kalmaz kolay kolay iyi bir daire ise.

keciören ankaranın merkezi degil ama cok insan yasıyor

130 bin mi o evin önünden hiçbişey geçmiyodur vardır bi sorunu
Keçiören kocaman bi yer mesela subayevleri adnan Menderes mah etlik gayet nezih düzgün yerler
Yükseltepe şentepe hepsi lüks dairelerle doldu bu bahsettiğim yerler insanları köylü vari yerler ve daire fiyatları enaz 175 bin.
Yeni bina eski bina diye de değişir fiyatlar.
İncirli mahallesi yazıyordu konum dogrulugundan emın degılım ama arkadasm bakacak emlakcı ıle gorusup , dediğiniz yerlere de bakayım hıc bakmadım

bende keçiörendeym o civarda keçiören vs sıfır daire bile bulabilirsin öneririm keçiören. Merkezi değil diyolar ama şöyle bi durum var ankaranın en çok yaşayan kişi sayısı keçiörendedir. ve kiraya vermeniz daha kolay. ben keçiören metrosuna uzaktayım ama 700 tl kira istiyolar istediğim civarda düşünün yani. tavsye ederim evcil hayvanlar parkıda güzel gelişen bi yer eşinizle gelip gezin bakın alın. çankaya kızılay ulus elit kesimya o yüzden beğenmezler keçiöreni ama emin olun hoş güzel bi ilçe ve merkeze 15 dk bile değildir araçla :)

bende keçiörendeym o civarda keçiören vs sıfır daire bile bulabilirsin öneririm keçiören. Merkezi değil diyolar ama şöyle bi durum var ankaranın en çok yaşayan kişi sayısı keçiörendedir. ve kiraya vermeniz daha kolay. ben keçiören metrosuna uzaktayım ama 700 tl kira istiyolar istediğim civarda düşünün yani. tavsye ederim evcil hayvanlar parkıda güzel gelişen bi yer eşinizle gelip gezin bakın alın. çankaya kızılay ulus elit kesimya o yüzden beğenmezler keçiöreni ama emin olun hoş güzel bi ilçe ve merkeze 15 dk bile değildir araçla :)
ıcımı rahatlattınız cok tesekkur ederımm . baya ev baktım dedıgınız gıbı keseme en yakın kecıoren suan sanırım.. en azından ev sahıbı olmus olurum . ileride bakarsınız bende bı ankaralı olurum :)

Back
X