Ankara'da yaşayanlar yardım lütfen

cirdigis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
702
703
Merhaba hanımlar
yardımınıza ihtiyacım var.
Ankara'da otel rezervasyonu yaptıracağız ancak Söğütözü TPAO'ya ulaşımı nasıldır bilemiyoruz.
Tunalı Hilmi Ramada Otel'den Söğütözü TPAO'ya ve Balgat Aktif Metropolitan Otel'den TPAO'ya toplu taşıma ile nasıl gidilir acaba?Ve zaman olarak ne kadar sürer?
Bir de bu otellerin civarında yemek için restaurantlar vs var mıdır?
Hepinize zaman ayırdığınız için teşekkür ederim

tunalıdan direk balgat otobüsü yok ilk önce güvenparka gidiceksiniz ordan balgat dolmuşlarına yada otobüslerine biniceksiniz. ayrıca ramada otelinin civarında gayet güzel restaurant cafe tarzı herşey var

tunalıdan direk balgat otobüsü yok ilk önce güvenparka gidiceksiniz ordan balgat dolmuşlarına yada otobüslerine biniceksiniz. ayrıca ramada otelinin civarında gayet güzel restaurant cafe tarzı herşey var

cevabın için teşekkür ederim
ancak sormak istediğim tunalı hilmi-söğütözü ve balgat-söğütözü araları nasıl gidilir?

cevabın için teşekkür ederim
ancak sormak istediğim tunalı hilmi-söğütözü ve balgat-söğütözü araları nasıl gidilir?

ben anlattım ama sen anlamadın sanırım
tunalıdan söğütözüne nasıl gidiceksin anlatıyorum tekrar
ilk önce tunalıdan güvenparka gidiceksin tunalıdan güvenparka hangi otobüse binersen bin indirirler güvenparktanda söğütömzü balgat dolmuşlarına otobüslerine biniceksin

tamam canım çok teşekkürler
sanırım TPAO'ya daha yakın bir otel bakmamız gerekecek

Tunalıda Ramadada kalacaksanız taksiyle gidebilirsiniz ordan 20 lira fln yazar. Ama söğütözünde baska bir otelde kalırsanız iki dkda tpao daolursunuz. Mesela; mövenpick otel, jw marriot, ramada söğütözü gibi. İsterseniz yürüyerek de gidebilirsiniz ama taksi ile gitmek daha mantıklı olur. Balgatta kalabileceğiniz aman aman bir otel yok bildiğim...

çok teşekkür ederim elmeyra
bir de dediğin otelleri araştırayım

Ay Ankara'da yaşıyorum ama konuya Fransız kaldım ne fena :26:

Movempik otelun cogu musteri transferlerini esimin calistigi firma yapar esimide tanirlar orasi guzel bir otel tavsiye ederim

pocoyomm müşteri transferi derken neyi kastettin acaba?
9 gün boyunca otel ve tpao arasında gidip gelmemiz gerek sabah akşam
otelin böyle bir hizmeti var mı caba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…