Mesleğine yönelik bir tavsiye olmayacak ama sosyalleşmek ve hoşsohbet yerlerde bulunmak istersen ADAM-Ankara Düşünce ve Araştırma Merkezini inceleyebilirsin. Ben Hamamönünde Mesnevi ve peygamberler tarihi derslerine gitmiştim seneler önce ve çok keyifliydi. Organize ettikleri kurslar da oluyor.Ankarada yaşıyorum artık ve yeni evliyim.Hayatım ev temizlik ve eşimin ailesine gitmekten ibaret oldu.Bir önceki konumdada belirttiğim gibi haftanın 3-4 günü gitmemize rağmen bunu az buluyorlar.Gitmediğim gün kendimi suçlu gibi hissediyorum artık.
Kendi hayatımı o kadar ihmal ettimki..burda yeni insanlarla tanışmak, faydalı kurslara gitmek, yardımlaşma adına bişeyler yapmak istiyorum.
Üniversite mezunu bir işsizim.özelde malesef iş yok ve kpss puanı 91 de kaldı en düşük puan.(bölümüm mimarlık)
Çaresiz bir şekilde ne yapacağımı bilmeden zaman öldürüyorum.İngilizce kursuna gitmek istiyorum.Birde arapça..kişisel gelişim diksiyon vs.her türlü kurs eğitim önerinize açığım.
Mesleki anlamda kendimi geliştirebileceğim bir yerde bilmiyorum şuan.İş başvurularımada dönüş olmadı.Başörtülü olduğumdan bi kaç yer sırf bunu belirterek şartlarımıza uymuyor deyip olumsuz yanıt verdi.Velhasıl zor ve kararsız kaldığım bir dönemden geçiyorum.
İhh ve kadın-çocuk haklarına dair yardımlaşma çalışmalarına katılabilirim.veya Tema vakfı gibi vakıflara üye olabilirim.
Bi ara kendi işimi kurma düşüncesine girdim fakat kriz var ne yapılabilirki zaten sözleri altında oda olmadı...Mimari alanda ne yapılabilir acaba diye düşünüyorum.Bazen 2. üniversiteyimi okusam acaba diyorum sevdiğim ilgi duyduğum başka bir alanda..Bilemiyorum.Bana önerebileceğiniz her türlü eğitim kurs atölye çalışmalarına açığım.Fikirlerinizi bekliyorum.
keçiörendeki mimarlık ofislerinin bilgisine nereden ulaşabilirim acaba? kadın mimar olması tercihim olurGuzel mesleginiz var mimarlar odasına gidip cv bırakın odanin actigi 3dmax gibi 3 boyutlu cizimlerle ilgili kurslara gidin kendinizi gelistirirseniz bu yönde iş bulabilirsiniz..kapalilik konusunda ankarada sıkintı yaşayani ben görmedim bende insaat sektöründeyim...ama evet var öle bi durum diyorsaniz kecioren tarafindaki bürolara basvurun sıkıntı yaşamassiniz bilakis sizi daha cok tercih ederler ...
evet o konumu malesef saçmasapan bi yere getirmişlerdi.Daha detaylı bilgi almak adına böyle yazdımDaha önce de benzer bi konu açmış mıydınız ? Kuaför de sormuştunuz adresinizi tarif ederek .
edit : evet sizmişsiniz tamam doğru hatırladım .
a1 hiç bilmeyenler içinmi oluyor? pek bilgim yok o konudaHalk eğitim kursları var aslında orada diksiyon dersi alabilirsiniz. İngilizce için özel lazım oralar a1 veriyor genelde.
Mimarlar odasına gidin...kızılaydakeçiörendeki mimarlık ofislerinin bilgisine nereden ulaşabilirim acaba? kadın mimar olması tercihim olur
a1 hiç bilmeyenler içinmi oluyor? pek bilgim yok o konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?