• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada yaşayanlar dolgu için doktor!!!

kadın kadının düşmanımıdır

• Evet

OY: 2 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

Secretviktoryays

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
6
15
3
45
Arkadaşlar burun estetiği olmuştum fakat burnumda çökme var aynı acıları yaşamak bir yana ona ayıracak okadar bütcem yok ankarada burun dolgusu yaptıran arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olacağım. (bankada çalışıyorum görsellik benim için önemli boş şeyler yazmayın)

Arkadaşlar burun estetiği olmuştum fakat burnumda çökme var aynı acıları yaşamak bir yana ona ayıracak okadar bütcem yok ankarada burun dolgusu yaptıran arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olacağım. (bankada çalışıyorum görsellik benim için önemli boş şeyler yazmayın)
dolguyu sık sık tekrar etmeniz gerekeceği için astarı yüzünü aşacaktır zamanla. o yüzden sizi gerçekten rahatsız eden bir burun olduysa revizyon ameliyatı daha iyi bir çözüm olabilir. 2 yıl kalıcı, bir yıl kalıcı falan diyenlere inanmayın. dedikleri sürenin yarısı kadar dayanırsa şükredin. burun ameliyatınızı kime yaptırdınız?

Ben dolguyu hep bilkent ankuvada dr murat bey var ona yaptırıyordum yüzümde dolgu olduğu hiç belli olmuyordu sanki o çizgi yada çukurlar hiç olmamış gibi.bu defa kızılay da çok çok iyi denen bir yere yaptırdım aynadan dolgu olan yerleri görüyorum yüzümde hiç beyenmedim meger murat bey efsane doktormuş ztn türkiyede dolguyu ilk yapan doktorlardan biri.mutlaka tavsiye ediyorum.

merhaba,
ben kocaeli de bir hastanede çalışıyorum . bize de böyle çok hasta geliyor cerrahımızın düzelttiği ya da dolgu ile toparladığı burunlar var iletişime geçer sen yardımcı olabilirim.
sevgiler.

Ben dolguyu hep bilkent ankuvada dr murat bey var ona yaptırıyordum yüzümde dolgu olduğu hiç belli olmuyordu sanki o çizgi yada çukurlar hiç olmamış gibi.bu defa kızılay da çok çok iyi denen bir yere yaptırdım aynadan dolgu olan yerleri görüyorum yüzümde hiç beyenmedim meger murat bey efsane doktormuş ztn türkiyede dolguyu ilk yapan doktorlardan biri.mutlaka tavsiye ediyorum.
Hocanin soyismi nedir?

Back