ANKARA'DA YAŞAYANLAR ? BİR GÖÇ MESELESİ..

Evet meyve sebze organik
Tatları çok güzel
Üstelik bahceden yetişiyor hersey

Temiz hava yeşillik
İstanbul da bazen tiyatroya gidelim diyoruz
Ya saati uymuyor ya yerı uymuyor ya trafikten olmuyor
Bir ülke gibi
İş ve okul buraya bağlayan yoksa gercekten trafıği kalabalığı havası çekilecek gıbı değil
Birde deprem gerceği var

41 yıllık Angaralıyım Çubuk nerde bilmem yani çok dışarda bir kere Ankara'dan. Kuzenim 4 yıl çubukta öğretmenlik yaptı başına gelmeyen kalmadı aşırı yobaz bir ilçe bana göre. Çocuk büyütülecek biryer asla değil pavyoncu dolu heryer. Ayrıca eşiniz ostim tarafında çalışacaksa en az 50-60 km arası. Ayrıca Ankara ucuz falan değil kim dediyse dünyadan pek haberi yok kanımca

Cubuk mu? Sakin oyle bir sey yapmayin. Ayrica sincan, etimesgut buralarda oturmak zordur. Tabi bu bana gore, sizin suanda istanbulda oturdugunuz muhit neresi mesela?

Biz de Ankaralılar olarak keşke zamanında evimizi taşıyıp İstanbulda devam etseymişisiz diyoruz cunku artık ankaraya çakıldık kaldık. .ki ben merkezdeyim. Daha da ufak yerlerinde hayat iyice dayanılmaz olur ama maddi durumlar tabii çoğu insanı bazı kararlar almaya zorluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…