- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
-
Ankara egitim araştırm hastanesini semt polikliniğiCnm sen hangi devlet Hastanesi'ne gittin
Kuzum şehir Hastanesi'ne git istersen ilgili doktorlar varBakar mısınız
Cok uzak bana orasi ama.bi care oaya da giderim ilk once esimin test vermesi gerekiyorKuzum şehir Hastanesi'ne git istersen ilgili doktorlar var
Ankara’nın en iyi doktorlarından biri olanCok uzak bana orasi ama.bi care oaya da giderim ilk once esimin test vermesi gerekiyor
Hulusiyi arastirdim da cok istiyor adam yaAnkara’nın en iyi doktorlarından biri olan
Hulusi zeyneloglu aşırı iyi bir doktordur
Dr Derman başaran
Bak bu ikisini tavsiye ederim
Sorunun ne bilmiyorum ama bence durumun varsa bir kere ver tam ver :) ben de sınırları zorlayıp o doktora gideceğimHulusiyi arastirdim da cok istiyor adam ya
Ne kadar istiyorHulusiyi arastirdim da cok istiyor adam ya
Unuttum maalesef, ben etlik zübeyde hanım a gidiyorum infertilite ye suan hormonlarima bakildi sonucum iyi, adeti bekliyorum hsg randevusu alacağım ama adet olamadim bi türlü.Ne kadar istiyor
Merhaba derman hocanın ameliyat ücretleri hakkında bilginiz var mı?Ankara’nın en iyi doktorlarından biri olan
Hulusi zeyneloglu aşırı iyi bir doktordur
Dr Derman başaran
Bak bu ikisini tavsiye ederim
Ankara etlik kadın doğumda tüp bebek merkezi var oraya gidebilirsiniz bazı şartları gerçekleştirdiğiniz taktirde devlet karşılıyor, tayinlerde eşiniz de ve sizde kesin kısırlık çıkarsa ya da iki yıl geçmesine rağmen korunmasız ilişki sonrasında çocuk olmuyorsa devlet karşılıyor belli bir tarafım diye biliyorumHangi kadin dogum doktoruna gidiyorsunuz hangisi iyidir , hem devlette hem ozelde , mumkunse devlete gidip sonuc alan var mi 1 senelik evliyim ve tup bebek islemi nasil oluyor devlet karsiliyormu yada ne kadarini karşılıyor
Merhaba tüp bebek konusunda bilgim yok ama öncelikle şunu sormalıyım bir senedir evliyiz demişsiniz daha çok yeni. Bir kadın doğum doktoruyla adam akıllı görüşüp mü tüp bebeğe yöneldiniz. Bundan önce kendiniz ve eşinizin muayene olmasını öneririm. Çünkü ilk bir sene çocuk olmama durumunda normal olduğunu söylüyor doktorlar ve bir işlem yapmıyorlar. Onun haricinde iki sene üst üste doğum yaptım. Hacettepeyi tercih ettim çok memnun kaldım. Hacettepenin perinatoloji bölümü baş doktorunun özel randevuları da oluyor. Ücretlerini tam bilmiyorum ama o şekilde hamilelik takibi yaptıran çok kişiyle de tanıştım takibim sırasında.Hangi kadin dogum doktoruna gidiyorsunuz hangisi iyidir , hem devlette hem ozelde , mumkunse devlete gidip sonuc alan var mi 1 senelik evliyim ve tup bebek islemi nasil oluyor devlet karsiliyormu yada ne kadarini karşılıyor
Hangi kadin dogum doktoruna gidiyorsunuz hangisi iyidir , hem devlette hem ozelde , mumkunse devlete gidip sonuc alan var mi 1 senelik evliyim ve tup bebek islemi nasil oluyor devlet karsiliyormu yada ne kadarini karşılıy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?