Ankarada yaşayan var mı

BirMucizeOlsunb

GebeKalmaPesinde
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
2.243
727
38
27
Hangi kadin dogum doktoruna gidiyorsunuz hangisi iyidir , hem devlette hem ozelde , mumkunse devlete gidip sonuc alan var mi 1 senelik evliyim ve tup bebek islemi nasil oluyor devlet karsiliyormu yada ne kadarini karşılıyor

Hangi kadin dogum doktoruna gidiyorsunuz hangisi iyidir , hem devlette hem ozelde , mumkunse devlete gidip sonuc alan var mi 1 senelik evliyim ve tup bebek islemi nasil oluyor devlet karsiliyormu yada ne kadarini karşılıyor
Ankara etlik kadın doğumda tüp bebek merkezi var oraya gidebilirsiniz bazı şartları gerçekleştirdiğiniz taktirde devlet karşılıyor, tayinlerde eşiniz de ve sizde kesin kısırlık çıkarsa ya da iki yıl geçmesine rağmen korunmasız ilişki sonrasında çocuk olmuyorsa devlet karşılıyor belli bir tarafım diye biliyorum

Merhaba tüp bebek konusunda bilgim yok ama öncelikle şunu sormalıyım bir senedir evliyiz demişsiniz daha çok yeni. Bir kadın doğum doktoruyla adam akıllı görüşüp mü tüp bebeğe yöneldiniz. Bundan önce kendiniz ve eşinizin muayene olmasını öneririm. Çünkü ilk bir sene çocuk olmama durumunda normal olduğunu söylüyor doktorlar ve bir işlem yapmıyorlar. Onun haricinde iki sene üst üste doğum yaptım. Hacettepeyi tercih ettim çok memnun kaldım. Hacettepenin perinatoloji bölümü baş doktorunun özel randevuları da oluyor. Ücretlerini tam bilmiyorum ama o şekilde hamilelik takibi yaptıran çok kişiyle de tanıştım takibim sırasında.
Hangi kadin dogum doktoruna gidiyorsunuz hangisi iyidir , hem devlette hem ozelde , mumkunse devlete gidip sonuc alan var mi 1 senelik evliyim ve tup bebek islemi nasil oluyor devlet karsiliyormu yada ne kadarini karşılıy

Back
X