ankarada varis tedavisi

fitifit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
855
631
113
Arkadaşlar annem için ankarada varis tedavisi yaptirabilecegimiz doktor tavsiye edecek olan var mi? Özellikle skleoterapi veya köpük tedavisi yaptıran memnun kalan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

Ankarada kimseyi tanımıyorum. Ancak sağ bacağımdaki kılcal varislerden çok şikayetçiydim. İstanbulda Dr. Emir de ocak ayında skleoterapi tedavisi oldum. VE ASLA ÖNERMİYORUM

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar annem için ankarada varis tedavisi yaptirabilecegimiz doktor tavsiye edecek olan var mi? Özellikle skleoterapi veya köpük tedavisi yaptıran memnun kalan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

merhaba; LR'ın propolis kremiyle ısırganlı içeceğini bir arada kullanmanızı tavsiye ederim. Ecz Deniz Sunalı

Merhaba Ankara da kesinlikle önereceğim ve tedavi olduğum tek yer Rengin Türkgüler araştırın internetten ve kesinlikle götürün çok memnun kalırsınız...

Merhaba ben de babamı tedavi ettirmek istiyorum. Siz annenizi tedavi ettirdiniz mi ankarada. Memnun kaldınız mı. Doktorunuzdan ve hastaneden memnun kaldıysanız yazar mısınız? Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…