Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar annem için ankarada varis tedavisi yaptirabilecegimiz doktor tavsiye edecek olan var mi? Özellikle skleoterapi veya köpük tedavisi yaptıran memnun kalan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
Ankarada kimseyi tanımıyorum. Ancak sağ bacağımdaki kılcal varislerden çok şikayetçiydim. İstanbulda Dr. Emir de ocak ayında skleoterapi tedavisi oldum. VE ASLA ÖNERMİYORUM
Arkadaşlar annem için ankarada varis tedavisi yaptirabilecegimiz doktor tavsiye edecek olan var mi? Özellikle skleoterapi veya köpük tedavisi yaptıran memnun kalan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
Merhaba Ankara da kesinlikle önereceğim ve tedavi olduğum tek yer Rengin Türkgüler araştırın internetten ve kesinlikle götürün çok memnun kalırsınız...
Merhaba ben de babamı tedavi ettirmek istiyorum. Siz annenizi tedavi ettirdiniz mi ankarada. Memnun kaldınız mı. Doktorunuzdan ve hastaneden memnun kaldıysanız yazar mısınız? Teşekkürler