Erkek İnfertilitesi Ankara'da varikosel ameliyatı olanlar?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ins hayirlisi olsun. Ya varikosel varken istedigin kadar kur uygula ilaclarda yukseltmiyo sonuc degismiyo ameliyattan sonra basla esin icin kurlere bence ben ameliyttan sonra pek bisi yapmadim emodex kullandi bide aktardan bitkisel bi kapsul aldik onu kullandi sonuc guzel cikti. Ben suan 2 haftadir hayit tohumu cayi yapiyorum kendim icin . hastanenin sitesinde uroloji bolum var orda numarasi ilk muayenede 150 verdi sanirim bide ameliyat icin verdi 1000 lira muayene ucretini randevu gunu veriyosun 1500 demisti esim o kdr veremem fln demis heralde 1000e dusmus doktor kendi soylemis fiyati

eşin ne zaman ameliyat oldu canım. ya bu araştırma hastanelerinde ücretlimi oluyo ameliyatlar bide ne güzel kafasına göre düşürebilyomu doktor sağol valla bilgi verdiğin için :))

eşin ne zaman ameliyat oldu canım. ya bu araştırma hastanelerinde ücretlimi oluyo ameliyatlar bide ne güzel kafasına göre düşürebilyomu doktor sağol valla bilgi verdiğin için :))
Ricaa ya esim 3 4 ay once arastimada 3 cesit ultrasyona girdi bidaha yaomaya gerek sonuc belli dedi oda onayladi sadece sperm testi yapti ozel bi lab. Var oraya yonlendiriyo ucret odemedi oraya. 4 ekimde ameliyat oldu

Ricaa ya esim 3 4 ay once arastimada 3 cesit ultrasyona girdi bidaha yaomaya gerek sonuc belli dedi oda onayladi sadece sperm testi yapti ozel bi lab. Var oraya yonlendiriyo ucret odemedi oraya. 4 ekimde ameliyat oldu
tamam canım yarın alıcam randevu bakalım ne zamana vericekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…