Erkek İnfertilitesi Ankara'da varikosel ameliyati Dr tavsiyesi olan guzel sonuc alanlar bize umut olunn..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sarisinnn1235

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
199
287
23
Bizde Sol grade 3 derece varikosel teshisi konuldu sperm sayimiz 2 3 milyon oldugundan ameliyat olursa hic kalmayabilir dediler tup bebek dediler. Ve denedik hamile oldugumu hemen arkasindan kimyasal gebelik gecirdigimi ogrendik.. Lutfen umut olunn yardim edin bize :(

Canım Kaan Aydos .Ayrıca benim esiminde sperm saysi toplamda 3 milyondu varijosel 3 grade gecen sene bugun ameliyat olmustu.1 senede degerleri cok yukseldi cok sukur .270 milyonu gorduk hiz 70 morfolji 10 hamile kalamdim henuz ama bendede sorun var biraz tedaviye basladk .Umutluyum inanyrim olcaginda bized

Canım Kaan Aydos .Ayrıca benim esiminde sperm saysi toplamda 3 milyondu varijosel 3 grade gecen sene bugun ameliyat olmustu.1 senede degerleri cok yukseldi cok sukur .270 milyonu gorduk hiz 70 morfolji 10 hamile kalamdim henuz ama bendede sorun var biraz tedaviye basladk .Umutluyum inanyrim olcaginda bized I
Yaa ciddi misin ? 270 milyonn :) peki muayene ucreti me kadar tedavi ameliyat ne kadar tuttu hersey icinde Rabbim nasip etsin insallah tez vakitte arkadasimm

Canım biz kaan Aydosa gitmedik. Anlarda sorduğun için dedim alanında cok cok iyi biri araştır istersen eşim sevgi de balıkkesirde oldu ameliyatını geven sene 1.750 ödemişti ameliyata muayne 50 tl ydi sanırım.Hidayet çobana oldu ameliyatını bende cok arastrmistm doktorumuzu .Eğer sonuç alamsydk Ankaraya gidecektik .Kaan Aydos biraz pahalı sanırım micro cerrahiye yapılan Bi ameliyat zor geçmiyor . Bence vakit kaybetmeyin derim .Tabi ben cook kur yaptim okudum araştırdım Beslenmeye cok dikkat ettim .Yani bu kadarını doktorunuz bile beklmyrdu.Ki başka doktorlarlaysa neler yapınız bu kadar oldu dedi hep .Inanamadim ben sayının bu kadar yüksek çıkmasına 1 hafta sonra tekrarladı testi bakan uzmanla görüştüm 114 milyon cıktı sayı .sayı gün icinde bile oynarmış önemli olan hiz ve morfolji kriteri zaten .Ama herşey inanmakla başlıyor.Ugrasmayin tüp bebek yapın dedi ilk doktor hatta müsait olunca sonucları görür cem ilk tüp bebek diyen doktora.

Back
X