kaç kişi ve ne kadara anlaştınız fiyat alabilir miyim?Batıkent La mode balo ve nikah salonu, ben aşırı memnun kaldım, saç makyaj da la mode kuaförde yapıldı her şey istediğim gibiydi.
400 kişilik kokteyl menü 9bin liraydı, şu anda kampanya var ama 400 kişi üzerine yemekli düğün yaparsanız kına gecesinin de herşeyini karşılıyolar instagramda görmüştüm reklamda
kokteyl dedğiniz ne oluyor? kuru pasta, kola vs sadece; yemeksiz düğün şeklinde mi?
pasta kesimi, ilk dans, takı töreni vs herşeyi ile normal düğün ama sadece yemeksiz mi yani?
Arkadaşlar haziran ayında düğün yapmaya karar verdik . Piyasayı gezdiğimizde fiyatlar çok uçuk bakmadığımız yer kalmadı diyebilirim. En son Ewet de düğün salonundan aklımıza yatabilecek bir fiyat aldık ama gündüz için uygun fiyat verdiler. Benim aklıma takılan ve yardım istediğim konu paranın tümü nişanlım ve benim cebimden çıkacağı için bize 12.000 tlyi geçmeyecek bir yer tavsiye eder misiniz? Ve varsa aranızda gündüz düğün yapanlar artı ve eksi yönlerini söyleyebilir mi?
Merhaba ben Lamode düğün salonunda yaptım çok memnun kaldım fiyat konusunda günlere göre yardımcı oluyorlar. hem müzik hem eğlence bakımından memnun kaldık tavsiye ederim.Arkadaşlar haziran ayında düğün yapmaya karar verdik . Piyasayı gezdiğimizde fiyatlar çok uçuk bakmadığımız yer kalmadı diyebilirim. En son Ewet de düğün salonundan aklımıza yatabilecek bir fiyat aldık ama gündüz için uygun fiyat verdiler. Benim aklıma takılan ve yardım istediğim konu paranın tümü nişanlım ve benim cebimden çıkacağı için bize 12.000 tlyi geçmeyecek bir yer tavsiye eder misiniz? Ve varsa aranızda gündüz düğün yapanlar artı ve eksi yönlerini söyleyebilir mi?
5 salon baktık bu hafta sonu.
gündüz için fiyat aldık. yemeksiz/kokteyl
350 kişi civarı
nazım hikmet 11.000, gündüz olursa 9.000
batıkenttekiler;
la mode 12 civarıydı
fenomen 9 olması lazım
asrı saadet 4.000 (akşam olursa 6.000) pazar günü.
roof wedding 5000 salon ücreti + misafir sayısı * 20
en çok aklımıza yatan roof oldu. sahibi eğlendirmesini bilen birine benziyor. mekan da güzeldi.
nazım hikmetin salon çok çirkin geldi bize. aşırı gold.
diğerlerinin salonları da idare ederdi.
Tavanı yüksek hiç kolonu olmayan la mode varken , salonu kolon dolu roofu tercih etmeyin bence
bence de sadece kolon ve eğlence olarak düşünmeyin konum, otopark, hizmetler değerlendirilmeli tabi en önemlisi bütçe durumu.Tavanı yüksek hiç kolonu olmayan la mode varken , salonu kolon dolu roofu tercih etmeyin bence
Ben istanbul yolundaki Batı parka karar verdim 500 kişi 30 haziran pazar akşamı serpme menu dışardan meyve getirebiliyosun 11.000'e tuttuk eylülde arkadaşımız düğün yapmıştı ve çok memnun kaldılarTavanı yüksek hiç kolonu olmayan la mode varken , salonu kolon dolu roofu tercih etmeyin bence
5 salon baktık bu hafta sonu.
gündüz için fiyat aldık. yemeksiz/kokteyl
350 kişi civarı
nazım hikmet 11.000, gündüz olursa 9.000
batıkenttekiler;
la mode 12 civarıydı
fenomen 9 olması lazım
asrı saadet 4.000 (akşam olursa 6.000) pazar günü.
roof wedding 5000 salon ücreti + misafir sayısı * 20
en çok aklımıza yatan roof oldu. sahibi eğlendirmesini bilen birine benziyor. mekan da güzeldi.
nazım hikmetin salon çok çirkin geldi bize. aşırı gold.
diğerlerinin salonları da idare ederdi.
ASRI SAADETE BENDE BAKTIM AMA BANA ESKİ TİP CEBECİ DÜĞÜN SALONLARINI ANIMSATTI VE MENÜSÜDE ÇOK BASİT GELDİİ
Bize pazar akşamı için 12000 verdi terastaki salona diğer kolonlu salonada 9000 verdie diğer salonlar 10 bin iken onun 4 bin olmasının mutlaka bi sebebi vardır
Bize pazar akşamı için 12000 verdi terastaki salona diğer kolonlu salonada 9000 verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?