Arkadaşlar haziran ayında düğün yapmaya karar verdik . Piyasayı gezdiğimizde fiyatlar çok uçuk bakmadığımız yer kalmadı diyebilirim. En son Ewet de düğün salonundan aklımıza yatabilecek bir fiyat aldık ama gündüz için uygun fiyat verdiler. Benim aklıma takılan ve yardım istediğim konu paranın tümü nişanlım ve benim cebimden çıkacağı için bize 12.000 tlyi geçmeyecek bir yer tavsiye eder misiniz? Ve varsa aranızda gündüz düğün yapanlar artı ve eksi yönlerini söyleyebilir mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara'da uygun fiyatlı düğün salonu ?
- Konu Sahibi sereninan
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- düğün ankara
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kaç kişi ve ne kadara anlaştınız fiyat alabilir miyim?Batıkent La mode balo ve nikah salonu, ben aşırı memnun kaldım, saç makyaj da la mode kuaförde yapıldı her şey istediğim gibiydi.
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
400 kişilik kokteyl menü 9bin liraydı, şu anda kampanya var ama 400 kişi üzerine yemekli düğün yaparsanız kına gecesinin de herşeyini karşılıyolar instagramda görmüştüm reklamda
kokteyl dedğiniz ne oluyor? kuru pasta, kola vs sadece; yemeksiz düğün şeklinde mi?
pasta kesimi, ilk dans, takı töreni vs herşeyi ile normal düğün ama sadece yemeksiz mi yani?
- 16 Ocak 2016
- 958
- 297
- 103
kokteyl dedğiniz ne oluyor? kuru pasta, kola vs sadece; yemeksiz düğün şeklinde mi?
pasta kesimi, ilk dans, takı töreni vs herşeyi ile normal düğün ama sadece yemeksiz mi yani?
evet her şeyiyle normal düğün:) Menüsü yemeksiz sadece ama klasik kuru pasta vs değil, cips çeşitleri patlamış mısır dondurması meyvesi her şeyi vardı.
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
Arkadaşlar haziran ayında düğün yapmaya karar verdik . Piyasayı gezdiğimizde fiyatlar çok uçuk bakmadığımız yer kalmadı diyebilirim. En son Ewet de düğün salonundan aklımıza yatabilecek bir fiyat aldık ama gündüz için uygun fiyat verdiler. Benim aklıma takılan ve yardım istediğim konu paranın tümü nişanlım ve benim cebimden çıkacağı için bize 12.000 tlyi geçmeyecek bir yer tavsiye eder misiniz? Ve varsa aranızda gündüz düğün yapanlar artı ve eksi yönlerini söyleyebilir mi?
5 salon baktık bu hafta sonu.
gündüz için fiyat aldık. yemeksiz/kokteyl
350 kişi civarı
nazım hikmet 11.000, gündüz olursa 9.000
batıkenttekiler;
la mode 12 civarıydı
fenomen 9 olması lazım
asrı saadet 4.000 (akşam olursa 6.000) pazar günü.
roof wedding 5000 salon ücreti + misafir sayısı * 20
en çok aklımıza yatan roof oldu. sahibi eğlendirmesini bilen birine benziyor. mekan da güzeldi.
nazım hikmetin salon çok çirkin geldi bize. aşırı gold.
diğerlerinin salonları da idare ederdi.
- 26 Kasım 2018
- 5
- 0
- 1
- 42
Merhaba ben Lamode düğün salonunda yaptım çok memnun kaldım fiyat konusunda günlere göre yardımcı oluyorlar. hem müzik hem eğlence bakımından memnun kaldık tavsiye ederim.Arkadaşlar haziran ayında düğün yapmaya karar verdik . Piyasayı gezdiğimizde fiyatlar çok uçuk bakmadığımız yer kalmadı diyebilirim. En son Ewet de düğün salonundan aklımıza yatabilecek bir fiyat aldık ama gündüz için uygun fiyat verdiler. Benim aklıma takılan ve yardım istediğim konu paranın tümü nişanlım ve benim cebimden çıkacağı için bize 12.000 tlyi geçmeyecek bir yer tavsiye eder misiniz? Ve varsa aranızda gündüz düğün yapanlar artı ve eksi yönlerini söyleyebilir mi?
- 16 Ocak 2016
- 958
- 297
- 103
350 kişi civarı
batıkenttekiler;
la mode 12 civarıydı
fenomen 9 olması lazım
en çok aklımıza yatan roof oldu. sahibi eğlendirmesini bilen birine benziyor. mekan da güzeldi.
Tavanı yüksek hiç kolonu olmayan la mode varken , salonu kolon dolu roofu tercih etmeyin bence
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
Tavanı yüksek hiç kolonu olmayan la mode varken , salonu kolon dolu roofu tercih etmeyin bence
ya ben ikisini de tercih etmicem :) pahalı bana göre.
ama okuyan olursa diye kendi kişisel görüşümü yazayım. ikisi salon da evet güzel.
roof'da iki tane ince kolon var. çok sıkıntı çıkaracak bişey değil. işleten kişi bize eğlendirmeye dair bi güven verdi. esprili ve güzel sahnesi olan biri gibiydi. bi de onun renkleri vs daha güzeldi. la mode de güzel. ama onda bu adam bizi eğlendirir gibi bi his almadık. bir de halıları kırmızıydı, çok göz yorucuydu. ama salon vs daha genişti bir de merdivenle iniş opsiyonu vardı. o açıdan iyi. bir de la mode'de gelin başı, gelin arabası süsleme, damat tıraşı vs fiyata dahil. roofta da sormuştuk bunu ama unuttum malesef.
Bence sırf millet eglensin diye cok para dökmeye gerek yok. Ben 3 sene önce evlendim dugun salonları ateş pahasıydı. Birisi bize kültür merkezi tavsiye etti. Kecioren de mevlana kültür merkezini tuttuk 500 kisilik 600 tl verdik 2500 e de organizasyon sirketi tuttuk saz davul cerez vs. En fazla 4000 tuttu. Tabi tarzınızı bilmiyorum arkadasın yazdıgı gibi kokteyl tarzı ya da yemekli de yapabilirsiniz orda
- 26 Kasım 2018
- 5
- 0
- 1
- 42
bence de sadece kolon ve eğlence olarak düşünmeyin konum, otopark, hizmetler değerlendirilmeli tabi en önemlisi bütçe durumu.Tavanı yüksek hiç kolonu olmayan la mode varken , salonu kolon dolu roofu tercih etmeyin bence
- 16 Ocak 2016
- 958
- 297
- 103
La modenin kuaföründe ben saç ve makyajı yaptırdım aşırı aşırı memnun kaldım hem de beş kuruş vermeden, çiçek süslemesi ve fotoğraf çekimi de orda oldu her şey muhteşemdi. Ayrıca şarkıcımız o kadar iyiydi ki gece saat 12'de bile herkes hala göbek atıyordu çok eğlendirmişti.
Otopark sorunu da yoktu salonun önü ve arkası full otopark, ayrıca batı merkez metrosunun dibinde.
Otopark sorunu da yoktu salonun önü ve arkası full otopark, ayrıca batı merkez metrosunun dibinde.
Ben istanbul yolundaki Batı parka karar verdim 500 kişi 30 haziran pazar akşamı serpme menu dışardan meyve getirebiliyosun 11.000'e tuttuk eylülde arkadaşımız düğün yapmıştı ve çok memnun kaldılarTavanı yüksek hiç kolonu olmayan la mode varken , salonu kolon dolu roofu tercih etmeyin bence
350 kişi civarı
batıkenttekiler;
la mode 12 civarıydı
fenomen 9 olması lazım
ASRI SAADETE BENDE BAKTIM AMA BANA ESKİ TİP CEBECİ DÜĞÜN SALONLARINI ANIMSATTI VE MENÜSÜDE ÇOK BASİT GELDİİ
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
ASRI SAADETE BENDE BAKTIM AMA BANA ESKİ TİP CEBECİ DÜĞÜN SALONLARINI ANIMSATTI VE MENÜSÜDE ÇOK BASİT GELDİİ
e diğer salonlar 10 bin iken onun 4 bin olmasının mutlaka bi sebebi vardır
Bize pazar akşamı için 12000 verdi terastaki salona diğer kolonlu salonada 9000 verdie diğer salonlar 10 bin iken onun 4 bin olmasının mutlaka bi sebebi vardır
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
Bize pazar akşamı için 12000 verdi terastaki salona diğer kolonlu salonada 9000 verdi
sizin fiyat altığınız büyük olan salon sanırım. biz en küçük olan için almıştık, 350 kişilik.