ankarada ütüleme lazer epilasyon

persiangirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.396
107
kızlar Ankarada ütüleme epilasyon yaptıran vrmı acıtmıyormus sanırım lutfen bılgı verırmısınız ?

Bazi bolgelerde oneriliyo canim tum vucut icin degil bence alex daha iyi ama belirli bolgelerde kullanilan bir cihaz diyot acisi az tabiiki cok fazla degil

Dr. Buket Yıldırım var tavsiye ederim. Kardeşimde sırt bölgesi için gitmişti erkeklerin acı eşiği daha yüksek olmasına rağmen acısız demişti :) Ütüleme epilasyon kullanıyor.

pekı ankarada bıldgın yer varmı canım
Tatlım Ben Ankara'da Gözde Ertan Kılıç'ın kliniğinde yaptırdım, göbek,sırt, koltuk altı, karın , komple bacak, kol ve genita bölgemi yaptırdım. Sonuçlardan çok memnunum , koltuk altım 4. seansda biter gibi olmuştu..Diğer kısımlar 8-10 arası bitti.. Ten rengin ve kıl yapına göre cihaz öneriyorlar .Bunun bilgisini gittiğin klinik verir zaten. Ben duode tercih ettim, tenim çok esmer olduğu için....Alex ise daha çok beyaz tenve koyu renk kıl lan bölgelerde tercih ediliyor..Ben diyotun genital dahil çok acı verdiğini düşünmüyorum. Biraz genita bölgede sancıhissettim ama ağda ve diğerleri ile kıyaslanamz. Çok hafif bir sızı gibi...Diğer kısımlar hiç acımadı nerdeyse...

ozelden bana adres yazarmsn hayatım

ben iki yıldır (2014'ten beri) dr buket yıldırım'da yaptırıyordum, ama sonuç alamıyordum, ve artık sadece ödeme yapmamla ilgileniyorlardı, kendisinin yaklaşımı çok kaba ve kendisi çok umursamazdı. Şimdi bıraktım orayı ve yeni bir yer arıyorum, soprano kullanan yer tavsiyeniz var mı?

Yuz bolgesi icin elpidada basladim buz lazer ile. Calisanlar cana yakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…