- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
-
- Konu Sahibi persiangirl
pekı ankarada bıldgın yer varmı canım
Tatlım Ben Ankara'da Gözde Ertan Kılıç'ın kliniğinde yaptırdım, göbek,sırt, koltuk altı, karın , komple bacak, kol ve genita bölgemi yaptırdım. Sonuçlardan çok memnunum , koltuk altım 4. seansda biter gibi olmuştu..Diğer kısımlar 8-10 arası bitti.. Ten rengin ve kıl yapına göre cihaz öneriyorlar .Bunun bilgisini gittiğin klinik verir zaten. Ben duode tercih ettim, tenim çok esmer olduğu için....Alex ise daha çok beyaz tenve koyu renk kıl lan bölgelerde tercih ediliyor..Ben diyotun genital dahil çok acı verdiğini düşünmüyorum. Biraz genita bölgede sancıhissettim ama ağda ve diğerleri ile kıyaslanamz. Çok hafif bir sızı gibi...Diğer kısımlar hiç acımadı nerdeyse...pekı ankarada bıldgın yer varmı canım
ozelden bana adres yazarmsn hayatımTatlım Ben Ankara'da Gözde Ertan Kılıç'ın kliniğinde yaptırdım, göbek,sırt, koltuk altı, karın , komple bacak, kol ve genita bölgemi yaptırdım. Sonuçlardan çok memnunum , koltuk altım 4. seansda biter gibi olmuştu..Diğer kısımlar 8-10 arası bitti.. Ten rengin ve kıl yapına göre cihaz öneriyorlar .Bunun bilgisini gittiğin klinik verir zaten. Ben duode tercih ettim, tenim çok esmer olduğu için....Alex ise daha çok beyaz tenve koyu renk kıl lan bölgelerde tercih ediliyor..Ben diyotun genital dahil çok acı verdiğini düşünmüyorum. Biraz genita bölgede sancıhissettim ama ağda ve diğerleri ile kıyaslanamz. Çok hafif bir sızı gibi...Diğer kısımlar hiç acımadı nerdeyse...
Utuleme dediginiz buzlazer diod sanirim. Son sistem bu. Acitmiyor sozu birazcik olmadi. Acitmiyor diyorlar ama biyik bolgesinde zor durdum.kızlar Ankarada ütüleme epilasyon yaptıran vrmı acıtmıyormus sanırım lutfen bılgı verırmısınız ?
Yuz bolgesi icin elpidada basladim buz lazer ile. Calisanlar cana yakinben iki yıldır (2014'ten beri) dr buket yıldırım'da yaptırıyordum, ama sonuç alamıyordum, ve artık sadece ödeme yapmamla ilgileniyorlardı, kendisinin yaklaşımı çok kaba ve kendisi çok umursamazdı. Şimdi bıraktım orayı ve yeni bir yer arıyorum, soprano kullanan yer tavsiyeniz var mı?