3ay sonra tüp bebek yaptıracaktır esimde azosperm var ilac kullanıyor bendede rahimde incelik ve kist çıktı bende iyi bı doktora tedavi olayım istiyorum peki Gürkan hocanın muayene ücreti nekadar bilginiz varmi
3ay sonra tüp bebek yaptıracaktır esimde azosperm var ilac kullanıyor bendede rahimde incelik ve kist çıktı bende iyi bı doktora tedavi olayım istiyorum peki Gürkan hocanın muayene ücreti nekadar bilginiz varmi
Cnm merhaba ben biturlu ulaşamadım randevu almak için 0312 305 18 02_03bu numaraları arıyorum açan başka şekilde nasıl ulaşabilirim Ra devi için bilgin varmi
Ben Deniz Karçaaltıncaba hocaya gidiyorum. Oldukça güleryüzlü, pozitif ve çalışkan bir hoca. Çok yoğun olsa da hastalar bitmeden gitmiyor. Riskli gebelikle, infertilite ile, idrar kaçırma ile vs ilgileniyor. Daha detaylı bilgi Gazi Üniversitesinin internet sitesinde mevcut. Ücreti de 122 tl, hastaneye ödeniyor zaten hocaya değil.
merhabalar ben Yüzüncüyıl Hastesinden Prof.Dr.Demir Özbaşar dan randevu aldım. Kendisi hakkında internette hiç bir bilgiye rastlamadım acaba daha önce kendisine muayeneye giden oldu mu?