• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da üniversite hastanelerinde burun yaptıranlar? (bu sene içinde)

basaksungur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
4
1
1
29
Devlet hastanesi de olur bu arada. Sonuçtan memnun musunuz? Hangi doktor, hangi hastane ve ne kadar ödediniz? Burnumu yaptırmak istiyorum ve burda çok gördüm üniversite hastanelerinde yaptıranları ama nedense şimdi hiç bulamadım bu konuda. Cevaplarınızı bekliyorum :)
Bide yakın zamanda yaptıranlar yazarsa sevinirim, önce okuduğum konudaki doktorlar hep özel hastanelere geçmişler. Prof.lar aşırı doğal yapıyor, hiç estetikli gibi durmuyor tarzı yorumlar okudum, param da ona yetiyor zaten :KK70: 1 kişi bile şu hastanede şu doktora gittim memnun kaldım dese gidicem

Son düzenleme:
Hacettepe Üniversitesindeki doktorlara gidenler genelde tavsiye etmiş öncesi/sonrası başlığına bir bak istersen detaylıca:) ozan bitik ve tevfik sözendi sanırım önerilenler.. Haldun kamburoğlu da iyi ama onun fiyatı 7 binlerde artık:(

10 Ekimde Hacettepe Üniversitesinde oldum Metin önerci doktorum. çarşamba alçım çıkcak bilgi veririm :) buarada fiyat uygun ben 2160a oldum.

Bende 15ekimde hacettepe de Tevfik sözene oldum şuan memnunum üstelik benim ki revizyon yani düzeltme ameliyatıydı ilk ameliyatımı başka bir doktor yapmıştı tevfik Sözen'i keşke daha önce tanısaydım diyorum

arkadaşlar ben de devlet hastanesinde iyi bir doktor arıyorum.. Operasyon yaptıran arkadaşların yorumunu bekliyorum...

Ankara hastanesinde Ameliyat oldum,22 aralık 2015 te çok menmunum Doç.Dr. Gürcan Aslan hocam yaptı burnumu :) çok güzel oldu morluk ve şişlik olmadı şiddetle tavsiye ediyorum:

Devlet hastanesi de olur bu arada. Sonuçtan memnun musunuz? Hangi doktor, hangi hastane ve ne kadar ödediniz? Burnumu yaptırmak istiyorum ve burda çok gördüm üniversite hastanelerinde yaptıranları ama nedense şimdi hiç bulamadım bu konuda. Cevaplarınızı bekliyorum :)
Bide yakın zamanda yaptıranlar yazarsa sevinirim, önce okuduğum konudaki doktorlar hep özel hastanelere geçmişler. Prof.lar aşırı doğal yapıyor, hiç estetikli gibi durmuyor tarzı yorumlar okudum, param da ona yetiyor zaten :KK70: 1 kişi bile şu hastanede şu doktora gittim memnun kaldım dese gidicem
Hacettepe'de doç. Dr ozan bitik le görüştüm bugün şahane bi adam hala olmadıysanız, bi görüşün derim

Back