Ankara'da Ulus ve Kızılay için uyarı!

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.397
15.714
198
Ankara Kızılay'daki patlamanın ardından gözlerine çevrildiği Ankara için Kanada hükümetinden vatandaşlarına uyarı geldi. Kanada hükümeti vatandaşlarına zorunlu olmadıkça Ankara’da Kızılay ve Ulus bölgesine gitmemeleri uyarısında bulundu. Bu akşamüstü güncellenen uyarı, Kanada hükümetinin resmi web adresinde Türkiye bölümünde yayınlandı. Açıklamada, Türkiye’ye seyahat edeceklerin zorunlu olmadıkça Ankara Kızılay ve Ulus bölgesine seyahat etmemeleri uyarısında bulunuldu. Kanada ayrıca Türkiye’yi terör saldırılarına karşı yüksek riskte olduğu notunu da uyarılarına ekledi.

http://m.ajanshaber.com/ankarada-ulus-ve-kizilay-icin-uyari-haberi/342999

nereye gidelim ben yarın kızılaya gideceğim nasip napalım ölüm ne bi an ileri ne bi an geri

Insan artik kime, neye guveneceğini sasirdi. Bizleri bu hale getirenler utansin. Ben de kınıyorum(!) ......

Ankara'nın en kalabalık yerlerinden ve merkezi olduğu için denmiştir diye düşünüyorum aslında. Hem de hafta sonu kalabalığından dolayı.
Ama ne olursa olsun insan kötü hissediyor.
Sene 1998 ben Zafer Dershanesine gidiyordum. Dersten bir çıkardık Kızılay meydanı iğne at düşmezdi miting vs olurdu. Ama o kadar kalabalık ki metro falan olmasa yürümek imkansız.
Hiç bir zaman bomba korkusu yaşamadık.
Çocuklarımızın böyle bir dünyada büyümesi çok üzücü.

Allah Korusun, çalışmak zorunda olan bir sürü insan var. Ankara'da çalışanların çoğunun yolu Ya Kızılay'dan ya da Ulus'tan geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…